Home » Disse elektronikkmerkene har det beste bildet hos forbrukerne

Disse elektronikkmerkene har det beste bildet hos forbrukerne

by Ashley Olsen

Med 42,9 poeng er Bosch topp på listen igjen for Tyskland i år. Det tyske industriteknologiselskapet var allerede vinneren av teknologirangeringen i fjor, som viser merkene med best helhetsinntrykk. Miele, en produsent av husholdnings- og kommersielle apparater, ble nummer to med 39,3 poeng, tett fulgt av Siemens med 38,3 poeng.

Rangeringen er basert på befolkningsrepresentative data fra merkevaremonitoren Yougov BrandIndex, som oppdateres daglig. I alt seks ulike evalueringsdimensjoner brukes til dette formålet: helhetsinntrykk, kvalitet, pris-ytelse-forhold, kundetilfredshet, vilje til å anbefale og arbeidsgiverimage. Det sørkoreanske elektronikkkonsernet Samsung sikret seg fjerdeplassen på den tyske rangeringen for 2022 med 36,2 poeng, mens den japanske gruppen Sony kom på femteplass med 28,8 poeng. Den nederlandske produsenten av helseteknologi og husholdningsapparater Philips rangerte 6. med 28,4 poeng. Det elektriske apparatmerket AEG, som tilhører det svenske selskapet Elektrolux, ligger på 7. plass med 27,2 poeng. Det tyske husholdningsutstyrsmerket WMF kommer på åttende plass (27,0 poeng) og Braun, en produsent av små husholdningsapparater, på 9. plass (26,4 poeng). Det japanske digitalkameraselskapet Canon fullfører topp 10 med 25,3 poeng.
Årets Global Consumer Electronics Rankings 2022 dekker 16 markeder rundt om i verden. Fra et globalt perspektiv er Samsung på toppen av forbrukernes imageoppfatning: Det sørkoreanske selskapet er mest vellykket representert i alle de undersøkte markedene i de respektive topp 10 landene. Sony, Apple, LG og Philips følger på plassene 2 til 5. Et tysk merke triumferer også internasjonalt: Siemens er det eneste tyske merket som dukker opp på verdens topp 10 på Yougov-rangeringen: i tillegg til den tyske listen over de beste, Brand også på topp 10 i Danmark (5. plass) og Norge (6. plass). Bosch er 12. på den globale listen, Miele 19. Den globale rangeringen består av de mest representerte og best representerte merkene i rangeringen av de 16 landene. hmb

Related Videos

Leave a Comment