Home » DFB -ungdommer savner seieren mot Norge

DFB -ungdommer savner seieren mot Norge

by Russell Crowe

Zwickau – Den tyske U20 -landskampen måtte nøye seg med uavgjort i sesongens andre kamp. Trener Christian Wörns lag gjorde bare 1: 1 (1: 0) uavgjort mot Norge i Zwickau.

Først ga Bayern Münchens Malik Tillman DFB Juniors en 1-0-ledelse i det 34. minutt. Etter pause kom nordmennene til en utligning med en straffe konvertert av Oscar Aga (74.).

Ansvarlig for straffen er Eric Martel fra Austria Wien, for fremdriftsrik mot Aga.

Wörns: «Resultatet er ikke tilfredsstillende»

«De første 15-20 minuttene hadde vi noen problemer fordi vi forventet motstanderen annerledes. Det var vanskelig å finne tilgang til ballen,» sa Wörns til «dfb.de».

Og igjen: «Men etterpå tok vi en bit. Vi spilte god fotball og vi var dominerende. Etter 1-0 må vi legge til det andre målet og forbli stabile i forsvaret. Totalt sett er vi fornøyd med kampen, men resultatet er naturlig ikke tilfredsstillende. «

De neste landskampene til det tyske U20 -landslaget er allerede i oktober. Deretter er kampen mot Polen planlagt 7. oktober, fire dager senere er det landskamp mot de rumenske U20 -årene (begge kampene live på ProSieben MAXX og ran.de).

Vil du ha de viktigste fotballnyhetene, videoene og dataene direkte på smarttelefonen din? Last deretter ned den nye løpeappen med push -varsler for de viktigste nyhetene om din favorittsport. Tilgjengelig i app store for eple Og Android.