Home » DFB: Lothar Matthäus – HAN må bli med på Hansi Flick-landslaget – FOTBALLLANDET

DFB: Lothar Matthäus – HAN må bli med på Hansi Flick-landslaget – FOTBALLLANDET

by Russell Crowe

Han er allerede 33 år gammel. Den spiller bare i andre divisjon og har en markedsverdi på € 1 million. Kan Simon Terodde fra FC Schalke fortsatt hjelpe landslaget vårt?

Nasjonal rekord Lothar Matthäus (60) antyder at andredivisjonsklippere har en sjanse med Hansi Flick (56)! Matthäus zu BILD: «Under Romania-kampen i Hamburg så jeg en plakat der fansen spurte Simone Terodde. Vi bør gi ideen en sjanse».

I andre divisjon er «TORodde» konge, og satte nylig rekorden med sitt 153. mål på 262 kamper. Terodde er ekstremt ballsterk og har innebygget «øye for mål».

Matthäus: «Når han blir matet, scorer han akkurat som Choupo-Motings reserve Lewandowski i Bayern. Vi har rett og slett ikke puscas som Romania heller. Terodde er derfor et seriøst alternativ for meg. Alt du trenger er en type spiller som ham.»

Rødt angrep i Brasil
Denne scenen grenser til aggresjon

Disse: Premiere AO VIVO

Landslagssjef Hansi Flick (56) stoler helt på Timo Werner (25) midt i stormen. Men Chelsea-stjernen har spilt i ulykkelige uker for klubben og for landslaget. I 2-1-seieren over Romania måtte han gå målløs etter 67 minutter. Flick: «Han har vår støtte, han har sine sjanser» For det finnes ingen reelle alternativer til Werner!

Hvorfor: Alle de beste klubbene i Bundesliga har inntatt posisjonen som toppscorer med utenlandske spillere. Bayern med Lewandowski (Polen), Dortmund med Haaland (Norge), Leverkusen med Schick (Tsjekkia), Leipzig med Silva (Portugal) og Wolfsburg med Weghorst (Nederland).

Matthäus: «En utnevnelse av Terrode i landslaget ville være en header for førstedivisjonsforwarden. Men fra Tyskland har vi bare en Petersen i Freiburg og en Selke på Hertha – så er det det. Terrode spiller regelmessig, scorer målene sine. Og med Jonas Hector var det allerede en annen internasjonal som spilte i andre divisjon og på landslaget.»

Noe som imidlertid også er sant: Terodde klarte ikke å vinne i Bundesliga, verken i Köln eller i Stuttgart. Han scoret bare ti mål på 58 kamper.

Matthäus avbryter ikke engang Timo Werner, som landslagstrener Hansi Flick nylig støttet. Matthäus: “Werner prøvde veldig hardt og lette etter lange veier. Når det gjelder arbeidsmoral, er det nå det samme igjen under Flick. Han spilte ikke mye dårligere enn de andre etter min mening. Werner er ikke heldig for øyeblikket.»

Forresten: Teroddes sin alder trenger ikke nødvendigvis være et eksklusjonskriterium for DFB-debut. Martin Max spilte sin første og eneste landskamp under Rudi Völler i 2002 i en alder av 33 år. Også en tidligere Schalke …

Related Videos

Leave a Comment