Home » DFB kvinner i EM mot Danmark, Spania og Finland

DFB kvinner i EM mot Danmark, Spania og Finland

by Russell Crowe

De tyske spillerne møter Spania, Danmark og Finland i den innledende runden av EM i 2022 i England.

EM 2022

Dette var resultatet av trekningen av UEFAs gruppespill som fant sted i Manchester torsdag. Den endelige turneringen er utsatt i ett år på grunn av koronapandemien og vil gå fra 6. til 31. juli. Den første kampen mellom England og Østerrike spilles på Manchesters Old Trafford og finalen på Londons Wembley Stadium.

Landslagssjef Martina Voss-Tecklenburg spiller i første omgang gruppe B 8. juli i Milton Keynes mot Danmark. Så 12. juli i Brentford mot Spania og 16. juli igjen i Milton Keynes mot Finland. DFB-utvalget ble plassert i pott 1, det samme gjorde vertene, de regjerende mesterne i Nederland og Frankrike, og slapp dermed unna OL-sølvmedaljen i Tokyo i gruppen: de tapte 2-1 mot Sverige i kvartfinalen. VM-finalen 2019 i Frankrike.

Tyskland er rekord-europamester med åtte titler. Laget til landslagstrener Martina Voss-Tecklenburg står overfor sin første turnering etter det skuffende VM 2019 og tapte sommerkamper. England, Norge, Østerrike og Nord-Irland spiller i gruppe A, Nederland, Sverige, Russland og Sveits i gruppe C og Frankrike, Italia, Belgia og Island i gruppe D.

© dpa-infocom, dpa: 211028-99-777021 / 2

Related Videos

Leave a Comment