Home » Det nye fergetilbudet mellom Nederland og Norge skal lanseres i 2022

Det nye fergetilbudet mellom Nederland og Norge skal lanseres i 2022

by Russell Crowe

Bedriftsoppstart Nederland Norge linjer skal lansere en ny passasjer- og bilfergeforbindelse mellom Nederland og Norge fra april 2022. Ruten som forbinder Eemshaven i Nederland med Kristiansand i Norge vil ta 18 timer og gi en sjelden ny mulighet til å reise mellom Nord- og Vest-Europa uten å fly.

Tjenesten vil ha avgang fra Eemshaven i Groningen kl. 15.00 på tirsdager, torsdager og lørdager, med ankomst til Kristiansand kl. 9.00 dagen etter. Returreisen går fra Kristiansand kl 15 onsdager, fredager og søndager. Early bird-billetter er nå i salg for reiser fra og med 7. april 2022, fra € 200 per person.

Nye turistmuligheter i begge retninger

Kristiansand er et attraktivt turistmål, med Norges beste sommervær, vakre strender og Dyreparken dyrepark og fornøyelsespark.

Mens den nye ruten vil åpne for nye selvkjørende muligheter for ferier i Sør-Norge, håper selskapet også nordmenn vil omfavne ruten. Fra Eemshaven tar det to timer med bil til Amsterdam, seks timer til Berlin og syv timer til Paris.

Ruten er også et interessant om indirekte alternativ for å reise mellom Storbritannia og Norge. Siden når avslutningen av 2008 av en historisk rute fra Newcastle til Bergen og Stavanger, hadde de to landene ikke direkte fergeforbindelse til tross for kampanjer og utallige forsøk på å starte tjenesten på nytt.

En moderne cruiseferge

Holland Norway Lines sikrer sine spill ved lansering ved å chartre Romanse av datterselskapet Tallink Group Tallink Latvija for en periode på tre år. Den har plass til 1500 passasjerer og 350 biler.

Tidligere en stift på ruten Riga-Stockholm, den skipet er egnet til det europeiske langdistansefergemarkedet, hvor opplevelsen av en «cruiseferge» er normen.

For de som ønsker en ekte nordisk opplevelse, inkluderer badstueanlegget ombord badstuer, boblebad og soldekk med havutsikt. For de sultne, velg fra en bufférestaurant eller flere à la carte-alternativer. Kveldsunderholdning spenner fra en sportspub til show i Starlight-loungen.

Related Videos

Leave a Comment