Home » Det er greit å spille i shorts

Det er greit å spille i shorts

by Russell Crowe

I forrige uke sa det norske landslaget at de ville protestere mot bikinitvangen og spille i shorts. De ble deretter truet med straff for høye bøter og diskvalifikasjon. Det er veldig sant. Etter at nordmennene i søndagens EM -bronsekamp mot Spania spilte i shorts, kunngjorde Det internasjonale håndballforbundet (IHF) at de blir bøtelagt. Det norske forbundet er tvunget til å betale 150 euro per spiller.

– Vi må respektere regelverket til EHF (European Handball Association), men jeg må si at det er urimelig å godta at reglene ser slik ut, sier presidenten i Norges Håndballforbund Kåre Geir Lio i Dagbladet.

Offentligheten ønsker å betale

Kåre Geir Lio sier NRK at forbundet nå er blitt stilt spørsmålstegn ved folk som ønsker å hjelpe spillere med å betale bøter. Men så langt har fagforeningen sagt nei til alle som vil hjelpe.

– Vi visste at vi tok «feil» og synes vi skal betale boten selv. Det blir litt vanskelig å håndtere den typen handling også. Vi sa at vi vil at de skal bruke pengene sine på sin lokale håndball og gi den der, sier Geir Lio.

Reglene for strandhåndballkjole er klare.

“Kvinner bør ha en bikini der toppen skal være en montert sports -BH med stupende utringninger på armene. Trusene må ikke være mer enn ti centimeter på sidene », heter det i forordningen i dag.

Norge sendte inn en søknad om å få spille i tights før turneringen, men ble avvist.

Related Videos

Leave a Comment