Home » «Det er fortsatt den sterkeste ligaen i verden,» sier Bohmann om håndball.

«Det er fortsatt den sterkeste ligaen i verden,» sier Bohmann om håndball.

by Ashley Olsen

På grunn av mange stjerners avgang tror ikke ligadirektør Frank Bohmann at Bundesliga-håndballklubber vil få status som treningsklubber i fremtiden. Det er vi fortsatt et stykke unna, sa Bohmann i «Mannheimer Morgen» tirsdag. «Tyskland har fortsatt den største samlingen av toppstjerner.» Det er derfor vi var og vil forbli den sterkeste ligaen i verden.»

På grunn av mange stjerners avgang, tror ikke ligasjef Frank Böhmn at Bundesliga-håndballklubber vil få status som treningsklubber i fremtiden. Det er vi fortsatt et stykke unna, sa Böhmann i «Mannheimer Morgen» tirsdag. «Tyskland har fortsatt den høyeste konsentrasjonen av toppstjerner.» Som et resultat var og vil vi forbli den sterkeste ligaen i verden.»

Sander Sagosen fra THW Kiel og Magnus Rd og Grand Sgard Johannessen fra SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-Hаndewitt av SG Flensburg-H og andre toppspillere i Bundesliga der.

Ifølge Böhmann har unge tyskere muligheter med økonomisk sterke klubber i andre europeiske land. «Noe av det vi trenger her er et bevissthetsskifte som lar oss bedre fremme og utvikle våre egne talenter,» sa Bohmann. — Vi har fortsatt mye å ta igjen i tysk håndball. Norge, Danmark og Sverige har utmerket seg på dette området i årevis. Topptalenter utvikles i disse landene etter hverandre, noe som øker sannsynligheten for at flere verdensklassespillere modnes. Ikke fordi det er en trylledrikk rundt.»

newsd.com

annonser

Oliver Barker

Ble født i Bristol og oppvokst i Southampton. Han har en bachelorgrad i regnskap og økonomi og en mastergrad i finans og økonomi fra University of Southampton. Han er 34 og bor i Midanbury, Southampton.

Related Videos

Leave a Comment