Home » Den nye verden deaktiverer «formueoverføringer» etter å ha oppdaget gullutnyttelsen

Den nye verden deaktiverer «formueoverføringer» etter å ha oppdaget gullutnyttelsen

by Russell Crowe

Et skjermbilde fra Amazons New World

Skjermdump: Ny verden

Etter i løpet av helgen ble det oppdaget en utnyttelse som tillot spillere å sende bilder i chattevinduet, sparke andre spillere uten å vite det Og duplikat gull, gikk Amazon inn og tok drastiske tiltak.

Mens det visuelle og kicket har blitt behandlet gjennom en oppdatering, har innsatsen for å bringe spilløkonomien tilbake under kontroll overbevist Amazon om å gå litt lenger og deaktiver «alle former for formueoverføring».

Post på spillforumene, en fellesskapsleder skriver:

Hallo til alle,

Vi er klar over en mulig gulldupliseringsutnyttelse som sirkulerer og midlertidig deaktiverer alle former for formueoverføring mellom spillere (f.eks. sending av valuta, laugsskatt, handelsstasjon, spiller-til-spiller-handel).

Enhver spiller som har engasjert seg i bruken av denne utnyttelsen vil bli gjenstand for en sak mot.

Når gulldupliseringsutnyttelsen har blitt undersøkt og vi er klare til å reaktivere overføringen av rikdom, vil vi oppdatere dette innlegget.

Takk for din forståelse.

Dette er definitivt en måte å få økonomien tilbake på sporet. Og lykke til med alt»Enhver spiller som har engasjert seg i bruken av denne utnyttelsen vil bli tiltalt mot «parten», siden jeg antar at med utnyttelsen åpen og offentlig så lenge At en beløp folk utnyttet det.

Bruken ble først oppdaget i løpet av helgen, da spillere oppdaget at de kunne bruke HTML i spillets chat-bokser for å kjøre litt kode. Mens de i utgangspunktet likte å spamme bilder av ting som pølser, mennesker de oppdaget snart at de kunne utføre mer skadelige handlinger ved å bruke utnyttelsen, for eksempel å sparke andre spillere.

Det ble senere oppdaget at ved å lure spillet til å tro at de nettopp hadde fått en gjenstand som ville aktivere en fullføringsstatus for oppdrag, kunne spillerne få tak i gull ganske enkelt ved å laste ned litt HTML-kode, og gjøre det igjen og igjen og igjen. Noe som er moro for enkeltspilleren, men absolutt kan å avspore den administrerte økonomien til et online videospill, derav intervensjonen.

Related Videos

Leave a Comment