Home » Den brasilianske sangeren Darlyn Morais dør av slangebitt | Underholdningsnyheter

Den brasilianske sangeren Darlyn Morais dør av slangebitt | Underholdningsnyheter

by Liv Ullmann

Den brasilianske sangeren Darlyn Morais er død etter å ha blitt bitt av en edderkopp i sin bolig i Miranorte. Sangeren ble bitt i ansiktet av den potensielt giftige edderkoppen. Han ble innlagt på sykehus etter å ha klaget over svakhet. Morais ansikt ble også mørkeblått. Selv om han ble sendt hjem etter førstegangsbehandling, ble han innlagt på et annet sykehus da ubehaget vedvarte. Han døde etter noen dagers behandling.

Darlyn Morais. Foto | Instagram (@darlynmorais)


Sangerens død ble offisielt kunngjort av Morais kone, Julieni Lisboa. Rapporter tyder på at Morais» adopterte datter (15) også ble bitt av den samme edderkoppen. Hun ble bitt i beinet. Legene rapporterte imidlertid at barnets helsetilstand var tilfredsstillende.

Sangerens plutselige død sjokkerte musikkbransjen. Morais begynte å opptre i en alder av 15 og dannet også en musikalsk gruppe med vennen og broren. I mellomtiden hevder ubekreftede kilder at Morais og datteren hennes ble bitt av den «brasilianske vandrende edderkoppen», som sies å være den giftigste åttebeinte arten i verden. Helseeksperter sier at bittet, hvis det ikke behandles umiddelbart, er dødelig.

Related Videos

Leave a Comment