Home » De er et mannskap av kjendiser som frykter at Jamie Lynn Spears kan «forlate jungelen» etter Britneys søsters moc

De er et mannskap av kjendiser som frykter at Jamie Lynn Spears kan «forlate jungelen» etter Britneys søsters moc

by Liv Ullmann

Jeg er en kjendis… få meg ut herfra! er tilbake på skjermene våre, men produksjonsmedlemmer er angivelig allerede i panikk fordi en kjendis kan være i ferd med å slutte.

ITVs langvarige realityshow kom tilbake søndag (19. november), med en helt ny rollebesetning av dagtidsverter, såpestjerner og kontroversielle høyreorienterte politikere som dro til Australia for å møte grufulle utfordringer og grusomme forhold i jungelen. Du kan lese alt om deltakerne her.

Representerer Amerika på showet er Jamie Lynn Spears, best kjent som Britney Spears» lillesøster som ble berømt som barn på Nickelodeon-showet Zoey 101. De siste årene har hun imidlertid vært involvert i en pågående offentlig feide med søsteren, etter at Britney anklaget henne for å være medskyldig i sangerens konservatorium.

I forkant av lanseringen av serien, Spears, som i år også dukket opp i de amerikanske versjonene av Strictly Come Dancing (danser med stjernene) OG SAS: Den som våger vinner (Spesialstyrker: den tøffeste testen i verden) – nektet angivelig å delta i intervjuer i forkant av seriens lansering i Australia.

Den første episoden så Spears fullføre et fallskjermhopp før han tok på seg Temple of Doom-utfordringen sammen med JLS-stjernen Denne morgenen programleder Marvin Humes og Hollyoaks-stjernen Nick Pickard. Spears forberedte seg på utfordringen og skrek: «Herregud, herregud, herregud, jeg gjorde feil show.»

Ifølge rapporter ble 32-åringens svar på utfordringene merket med en potensiell «flyrisiko» av mannskapet. Søndag ettermiddag, Solen rapporterte at Spears isolerte seg i leiren lørdag og forble i sengen søndag morgen.

«Opptakstestene for Jeg er en kjendis de er notorisk tøffe og Jamie [Lynn] han var ikke den eneste som slet med utfordringer, sa en kilde til publikasjonen.

Spears fullførte Temple of Doom-rettssaken

(ITV)

«Men borte fra kameraene og scenene som sendes på TV, er det hans oppførsel i felten som har blitt tydelig for mannskapet. Hun holdt seg litt atskilt, uten egentlig sosialisering, og ble liggende i sengen.»

De fortsatte: «Hun så ut til å savne familien sin, og selvfølgelig, i motsetning til de andre kjendisene, som alle er fra Storbritannia og stort sett kjenner hverandre – eller kjenner – hverandre, hadde Jamie Lynn ingen umiddelbare forbindelser som det ….»

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Amazon Prime-logoen

Få tilgang til ubegrenset strømming av filmer og TV-serier med Amazon Prime Video

Registrer deg nå for en 30-dagers gratis prøveperiode

Registrering

Den uavhengige har kontaktet ITV og Spears» representanter for kommentar.

Under Temple of Doom-utfordringen ble Spears, Humes og Pickard skapt til å sitte i et kar mens krypende skapninger ble helt over dem. Da tanken hennes ble fylt med grønne maur, rygget hun tilbake i redsel og skrek: «Hva i helvete?» da hun ble bitt av maur under utfordringen.

Spears navn begynte å bli populært på Twitter under utfordringen, der de tre kjendisene vant seks stjerner og et komplett måltid for leiren deres.

I et annet viralt klipp nektet Spears å erkjenne sin tilknytning til sin berømte søster da hun hilste på sine meddeltakere.

Når programleder og Storebror Stjernen Josie Gibson spurte Spears hvem som fikk henne til musikk, hun svarte: «Jeg har alltid likt musikk, vet du hva jeg mener? Skriver og synger.» «Familien din er veldig musikalsk, ikke sant?» Gibson presset og spurte: «Var bestemoren din med på det?» Spears nektet å ta agnet, og svarte: «Moren min spilte mye piano.»

Spears sa imidlertid at kameratene hennes var «veldig hyggelige og veldig snille» og gjorde et «fantastisk inntrykk» på henne.

Under åpningsepisoden gikk ikke vertene Ant og Dec glipp av en mulighet til å gjøre narr av Spears – som av showets offisielle medier beskrives som en skuespillerinne og sanger – over hennes tilsynelatende «regel» om ikke å nevne søsteren hennes.

Dec Donnelly introduserte henne og sa: «Jamie-Lynn Spears: skuespiller og sanger, men kanskje mest kjent for å ha en av de mest kjente brødrene i verden.»

Ant McPartlin la raskt til: «Ja – Bryan Spears! Jeg kan ikke tro at vi har dette DE Bryan Spears» søster på dette showet!» Mens mannskapet lo, fortsatte han: «Husk folkens, Jamie Lynn er en person i seg selv, ikke bare søsteren til Bryan Spears, ok?»

Jeg er en kjendis… få meg ut herfra! sendes søndag til fredag ​​kl 21.00 på ITV.

Related Videos

Leave a Comment