Home » Dagens dokumentartips: «Island Dreams: Iceland – Hotspot of the North» med Lynn-Sophie Andersson og Bente Arnssen

Dagens dokumentartips: «Island Dreams: Iceland – Hotspot of the North» med Lynn-Sophie Andersson og Bente Arnssen

by Liv Ullmann

Hvilke spennende dokumentarer er på TV i dag? Finn ut med våre dokumentartips for dagens onsdag. Se dokumentarer med Lynn-Sophie Andersson og nyt kosen.

TV-forhåndsvisninger på news.de. Bilde: Adobe Stock / goodluz
Med dagens dokumentartips fra news.de er du godt informert i dag, enten det er reiserapport eller magasinreportasje: Vi har funnet tre fengslende TV-dokumentarer til deg igjen, slik at du bare kan se det beste fra denne onsdagen. Store skuespillere og skuespillerinner som Lynn-Sophie Andersson venter på deg. Dette er våre dokumentaranbefalinger:

Nyt dokumentarene dine i HD – med Sky

Reisebeskrivelse: «Island Dreams: Island – Hotspot of the North» (14:05 på 3sat)

Denne vidden! Disse fargene! Det lyset! Island fortryller: enorme isbreer og landskap med ensomme kratre, termiske kilder og fantastiske fjorder gjør Island til en drømmeøy. Rundt 330 000 mennesker lever under tøffe forhold i løpet av de ni mørke vintermånedene. Om sommeren blomstrer Island imidlertid: midnattssolen bader landskapet i gull, rødt og lilla. Det er nettopp i denne perioden forfatteren Barbara Lueg utforsker øya. Møt for eksempel crossfitter Björk. Hun liker å bøye musklene: «Siden jeg var liten jente har jeg alltid ønsket å være best. Jeg har alltid ønsket å vinne.

Denne reiserapporten på 3sat varer i 45 minutter.

Dokumentasjon: «På veien i polarsirkelen – på Kystriksveien i Norge» med Lynn-Sophie Andersson og Bente Arnssen (15.30 på 3sat)

Det er en av de vakreste kystveiene i Europa: Fylkesveien Fv17, som Kystriksveien offisielt heter, snirkler seg fra Bodø til Steinkjer langs norskekysten. Den fører over 650 kilometer forbi sandstrender og tusenvis av offshoreøyer. Det er hundrevis av miles med ensomhet gjennom et fantastisk vakkert landskap. Filmen følger Kystriksveien i Nord-Norge sørover polarsirkelen.

Denne Thomas Radler-dokumentaren med Lynn-Sophie Andersson som Selv, Bente Arnssen som Selv, Hanne Arnssen som Selv, Stéphane Bittoun som Selv, Dagmar Dahl som Selv og Erik Engan som Selv lover 45 minutter med underholdning.

Reportasjemagasin: «Re: Hvis legen ikke kommer» (19.40 på Arte)

Fulle sykehus og akuttmottak, overarbeidet personale: helsesystemene er strukket til det ytterste. Legevaktslege Birgit Plöger fra Marburg dirigerer nødetatene via telemedisin. På telefonen tar han beslutninger om hva han skal gjøre med pasientene. I den franske byen Le Favril har nå en selvundersøkelsesstand erstattet allmennlegen.

Dette reportasjebladet på Arte varer i 35 minutter.

Hvis du ser etter flere spennende filmer, serier eller aktuelle sportssendinger i TV-programmet, finner du en rekke TV-anbefalinger i vår TV-nyhetsseksjon.

TV-programdata fra mediegruppen FUNKE ble brukt til å lage denne artikkelen. Hvis du har kommentarer eller tilbakemeldinger, vennligst kontakt zetel@news.de.

Følg News.de allerede kl Facebook, Kvitring, Pinterest OG Youtube? Her finner du siste nytt, siste videoer og direktelinje til redaksjonen.

roj/news.de
Related Videos

Leave a Comment