Home » CT High School fotballag for å gi avkall på alle gjenværende kamper

CT High School fotballag for å gi avkall på alle gjenværende kamper

by Russell Crowe

Hva gjør du når du har et begrenset antall spillere på fotballaget ditt og noen få blir skadet?

Hvis du ser på CIAC-reglene, sier de at hvis du ikke kan planlegge de utsatte kampene i god tro, vil disse konkurransene gå tapt.

Dette er nøyaktig hva som skjedde med fotballaget på Derby High School. I en pressemelding utstedt søndag 31. oktober, siterte skolen helsen og sikkerheten til spillerne sine på grunn av utilstrekkelig antall, og kunngjorde at den avlyste resten av college-fotballsesongen 2021. av CIAC-reglene vil eventuelle gjenværende kamper bli oppført som tapt.

I følge nbcconnecticut.com, det sto det også i pressemeldingen Derby vil gi avkall på de gjenværende college-konkurransene denne sesongen mot Oxford, Seymour, Ansonia, Gilbert og Shelton på grunn av det nåværende antallet kvalifiserte friske spillere.

Skolen vil imidlertid fortsette å drive fotballprogrammet sitt, og de har stilt opp noen få kamper, en mot Ansonia 11. november som vil fungere som en seniorkveld for å hedre avgangsspillere og heiagjeng. Denne kampen vil bli spilt på DeFilippo Field på Ryan Sports Complex på Derby High School.

Derby Red Raiders hadde satt 0-6-rekord så langt denne sesongen og var spilleklare i Oxford sist fredag, men på grunn av skader og et begrenset antall spillere ble de tvunget til å utsette kampen til mandag (1. november). Dessverre, med spillere fortsatt skadet og det begrensede antallet spillere i troppen, måtte innhentingsdatoen skyves tilbake, og skolen bestemte seg for å eliminere resten av college-kampene deres.

Den vanskeligste delen av hele denne avgjørelsen var elimineringen av en av landets eldste fotballrivaliseringer på videregående skoler, Derby mot Shelton. De to skolene har møtt hverandre 109 ganger siden kampen sist ble avlyst i første verdenskrig.

30 kjente personer du kanskje ikke kjente var college-idrettsutøvere

Stabler gravde dypt for å finne 30 kjendiser som tidligere var college-idrettsutøvere. Det er musikere, politikere, skuespillere, forfattere og reality-TV-stjerner. For noen var en idrettskarriere en reell og lovende mulighet som til slutt forsvant på grunn av en skade eller en annen oppfordring. Andre kom seg inn i et lag og spilte bare for moro skyld og kjærligheten til sporten. Les videre for å finne ut om favorittskuespilleren, -sangeren eller -politikeren din noen gang har brukt en universitetstrøye.

SJEKK DET: 100 sportsrekorder og historiene bak dem

Related Videos

Leave a Comment