Home » CT-Group får grønt lys for viktige oppkjøp

CT-Group får grønt lys for viktige oppkjøp

by Siv Jensen

CT-Group Northern Europe, som har hovedkontor i Rollsbo, Kungälv og tidligere kalt Mediatec, har lenge planlagt å kjøpe opp selskapet Bright Group, som utfører tjenester for live-arrangementer, IT og store arrangementer. Bright Group har kontorer i Sverige, Norge og Finland og er en stor aktør i markedet. Konkurransetilsynet har nå gitt sin godkjenning til det Kungälv-relaterte selskapet, noe som betyr at kjøpet vil være klart om kort tid.

Den vokser dobbelt

Patrik Dejve er administrerende direktør i CT Northern Europe og sier oppkjøpet er et kjærkomment tilskudd.

– Det er klart at dette er en enorm endring fra hva det er i dag. Over natten vil selskapet vårt være mer enn det dobbelte av det det var før, sier Patrik Dejve.

Med oppkjøpet vil selskapet vokse til ca 240 ansatte i Norden og en omsetning på ca SEK 600 millioner. Selskapets tilbud vil også endres med oppkjøpet.

– Vi skal være både dypere og bredere på alle våre leveringsområder. Vi leverer allerede i dag lyd, lys og bilde, men i fremtiden vil vi kunne tilby scene-, IT- og innholdsproduksjon, sier Patrik Dejve.

Ingen endringer planlagt for personalet

Dejve sier også at selskapet har sett en økning i etterspørselen etter tjenestene sine siden restriksjonene ble opphevet. Oppkjøpet er derfor godt i gang og sier fremtiden er lys.

De ansatte som i dag er ansatt i Kungälv vil ikke bli berørt av kjøpet. Selskapet opererer gjennom sine lokale kontorer i Norden og Patrik Dejve sier det vil fortsette å jobbe i sine geografiske områder.

Kreativ teknologi – Northern Europe Group

• I 1987 startet tidligere administrerende direktør Kenneth Paterson Mässteknik i Kungälv.

• I 2007 ble Mässteknik Mediatec, som i 2015 ble kjøpt opp av det amerikanske konsernet NEP, som driver med TV-produksjon, direktesendte arrangementer og medieløsninger.

• Kreativ teknologi er en del av forretningssegmentet Live Events.

• Creative Technology Northern Europe er basert i Kungälv for Sverige, Norge og Danmark.

• Tilbyr avanserte teknologiløsninger for arrangementer som firmaarrangementer, underholdningsarrangementer og sportsbegivenheter rundt om i verden. CT er også en global leverandør av digital skilting med flere kjente kunder innen detaljhandel og bilindustrien.

Kilde: Patrik Dejve

Ikke glem å laste ned vår nyhetsapp på mobilen din:

2. For å laste ned nyhetsappen, klikk «last ned» eller «installer».

3. Godta starten på nedlastingen.

4. Så begynner nedlastingen.

5. Når nedlastingen er fullført, klikk «åpne» for å åpne nyhetsappen.

6. Selvfølgelig har du nå lastet ned nyhetsappen. Du kan finne appen på mobilens startskjerm blant andre apper.

Husk å aktivere push-varsler slik at du aldri går glipp av en lokal nyhet.

Related Videos

Leave a Comment