Home » Comcast, ViacomCBS Få EU-godkjenning for SkyShowtime Streaming Venture – The Hollywood Reporter

Comcast, ViacomCBS Få EU-godkjenning for SkyShowtime Streaming Venture – The Hollywood Reporter

by Liv Ullmann

Comcast og ViacomCBS har mottatt «full regulatorisk godkjenning» for å opprette europeisk streaming joint venture SkyShowtime, sa selskapene onsdag.

De to selskapene hadde i august inngått en avtale om å lansere en ny abonnementsvideo-on-demand-tjeneste i mer enn 20 europeiske territorier, inkludert Spania, Portugal, Nederland, Tsjekkia, Ungarn, Polen, Sverige, Danmark, Norge og Finland. i år. Områdene omfatter 90 millioner hjem.

Tidligere i år utnevnte de to partnerne Monty Sarhan til administrerende direktør for strømmesatsingen. Lederen, som begynte i Comcast Cable i slutten av 2019 som senior vp content acquisition etter å ha jobbet i Epix, har også erfaring fra Viacom. Han er basert i London, og rapporterer til styret i SkyShowtime, som bruker merkenavnene til Comcasts europeiske betal-TV-gigant Sky og ViacomCBS «Showtime.

Andre medlemmer av lederteamet for SkyShowtime vil bli annonsert «etter hvert», ifølge selskapets notater som ble delt med ansatte på den tiden.

«Vi er glade for at SkyShowtime har mottatt alle regulatoriske godkjenninger og er glade for å bringe denne nye, unike og overbevisende underholdningstjenesten – med et bredt utvalg av noe av verdens ledende innhold – til millioner av forbrukere på tvers av disse markedene,» sa Sarhan onsdag. .

Ytterligere detaljer om SkyShowtime, inkludert prisene, vil bli annonsert på et senere tidspunkt.

SkyShowtime vil til slutt være tilgjengelig i følgende markeder: Albania, Andorra, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Danmark, Finland, Ungarn, Kosovo, Montenegro, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Polen, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania og Sverige.

«SkyShowtimes enorme tilbud vil spenne over 10 000 timer med innhold på tvers av alle sjangere og publikumskategorier, inkludert manusdramaer, barn og familie, nøkkelserier, premierefilmer, lokal programmering, dokumentarer/faktisk innhold og mer,» sa venture-partnerne.

Sky Group-sjef Dana Strong i 2021 utropte SkyShowtime og sa at det ville «kombinere det beste fra USA og Europa med ikoniske merkevarer og underholdning i verdensklasse for millioner av forbrukere,» og gi mer enn 10 000 timer med underholdning.

Related Videos

Leave a Comment