Home » Cognite utnevner Girish Rishi som administrerende direktør

Cognite utnevner Girish Rishi som administrerende direktør

by Edvard Munch

Oslo, Norge –kognitiveen verdensleder innen industriell programvare, kunngjorde i dag at Girish Rishi, en global ekspert innen bedriftsprogramvare og teknologi, har blitt utnevnt til administrerende direktør fra 4. april 2022. Cognite medgründer og avtroppende administrerende direktør, Dr. John Markus Lervik vil fortsette å være aktivt involvert i selskapet som Chief Strategy & Development Officer.

Denne pressemeldingen inneholder multimedieinnhold. Se hele kunngjøringen her: https://www.businesswire.com/news/home/20220404005507/de/

Girish Rishi, administrerende direktør i Cognite, og Dr. John Markus Lervik, Chief Strategy & Development Officer i Cognite. Kilde: Cognite

«John Markus skapte Cognite Norges første enhjørning og bygget en lederposisjon i det utviklende industrielle programvaremarkedet,» sa Øyvind Eriksen, styreleder i Cognite. «Vi er glade for å ha Girish Rishi med i selskapet, som tilbyr en dokumentert merittliste innen programvare og teknologi. Girish er et talent i verdensklasse og vil jobbe med John Markus og Cognite-teamet for å utvide virksomheten globalt.»

«Når energi- og industrisektoren tilpasser seg makroøkonomiske realiteter, vil Cognites programvareplattform hjelpe bedrifter med å nå sine bærekraftsmål og øke operasjonell effektivitet,» sa Girish Rishi, ny administrerende direktør. «Jeg ser frem til å jobbe med John Markus, som har en imponerende merittliste med å bygge transformative programvareselskaper samtidig som vi betjener vår voksende kunde- og partnerbase.»

«Hos Cognite startet vi med en visjon om en industriell verden, drevet av data, ved å gjenoppfinne måten ressurskrevende områder opererer på. I dag har vi kunder over hele verden, applikasjonspartnere og integratorer som bruker vår Cognite Data Fusion-programvare, «sier Dr John Markus Lervik, Cognite Co-Founder og Chief Strategy & Development Officer.» Jeg er ekstremt stolt over det vi har oppnådd så langt og Jeg ser enda mer på fremtiden som vi planlegger i nært samarbeid med Girish.»

Både Lervik og Rishi ser på dette lederskapstilskuddet som en mulighet til å ytterligere styrke Cognites vekstbane og programvareprodukter for å bygge autonome, høyteknologiske og datadrevne industrier. Med Rishi som administrerende direktør vil Lervik spesialisere seg på forretningsmuligheter med høy effekt for Cognite. Han skal også lede andre programvareinvesteringer fra Cognites majoritetsaksjonær, Aker ASA, som vil skape et industrielt programvareøkosystem rundt Cognite.

Girish Rishi slutter seg til Cognite etter tidligere å ha fungert som administrerende direktør i Blue Yonder (tidligere kjent som JDA Software), et USA-basert globalt programvareselskap som leverer forsyningskjedestyringsløsninger.

Før han fungerte som administrerende direktør i Blue Yonder, hadde Rishi generell ledelse, produktutvikling og markedslederroller hos Tyco, Motorola og Symbol Technologies.

Rishis utnevnelse er et resultat av omfattende forskning ledet av Lervik og Cognites styre for å finne en ny leder som vil fortsette å drive Cognites vekst og befeste selskapets posisjon som ledende innen industriell programvare.

Om Cognite

Cognite er et internasjonalt industrielt SaaS-selskap grunnlagt med en klar visjon: å raskt gi industribedrifter kontekstualiserte, pålitelige og tilgjengelige data for å drive den komplette digitale transformasjonen av ressurskrevende industrier rundt om i verden. Vår kjerne Industrial DataOps-plattform, Cognite Data Fusion®, gjør det mulig for industrielle data- og domenebrukere å samarbeide raskt og sikkert for å utvikle, drifte og skalere industrielle AI-løsninger og applikasjoner for å levere lønnsomhet og bærekraft.

kom og besøk oss på www.cognite.com og følg oss Twitter Og LinkedIn.

Kildespråket som originalteksten er publisert på er den offisielle og autoriserte versjonen. Oversettelser vil bli inkludert for bedre forståelse. Bare den opprinnelig publiserte språkversjonen er juridisk gyldig. Sammenlign derfor oversettelsene med den originale språkversjonen av publikasjonen.

Disse: Business Wire

Related Videos

Leave a Comment