Home » Chelsea vs Manchester City: Paul Merson sier at Pep Guardiolas lag kan spille i Blues-hender som Spurs | Fotballnyheter

Chelsea vs Manchester City: Paul Merson sier at Pep Guardiolas lag kan spille i Blues-hender som Spurs | Fotballnyheter

by Roald Amundsen

Chelsea slo London-rivalene Tottenham 4-1 på Monday Night Football takket være Nicolas Jacksons hat-trick; kan de sjokkere Manchester City på lignende måte? se Chelsea mot Manchester City på søndag, direkte på Sky Sports Main Event og Premier League fra kl. avspark kl 16.30

Fra Paul Merson, fotballekspert og spaltist @PaulMerse


07.18, Storbritannia, søndag 12. november 2023

Sky Sports» Paul Merson tror på Manchester Citys tilnærming Super søndag det kan spille Chelsea i hendene på samme måte som Tottenham gjorde.

Merson spådde at Chelsea ville få et resultat på Monday Night Football på Spurs, som var ubeseiret til de ble dramatisk beseiret hjemme 4-1.

Mauricio Pochettinos lag er nå vertskap for ligaledere Manchester City Sky Sports og selv om dette er en tøffere test, tror den tidligere Arsenal-spissen at de unge blå kan bekymre diskantvinnerne.

«Hvis Chelsea skulle uavgjort ville det vært et godt resultat,» sa Merson. «Men det er ikke en gratis suksess. Ved å spille foran 38 000 tilskuere på Stamford Bridge mot det beste laget i verden, viser Chelsea-fansen seg å vinne, ikke for å sikre at laget deres ikke blir slått med to eller tre.

«Når du spiller for store fotballklubber forventes det at du går ut og vinner eller prøver. Chelsea vinner trofeer.

«Tottenham ville prøve mot Chelsea, og det er derfor jeg var optimistisk at de ville klare å oppnå noe. Det spiller i Chelseas favør. Manchester City vil være det samme. Chelsea vil skape problemer for dem, det er ingen tvil om det, men Manchester City vil samtidig skape store problemer.

«Det er en kamp og Manchester City vet at de må spille bra for å vinne.»

Chelsea har vist tegn til bedring, og har vunnet fem av sine siste syv kamper i alle konkurranser mens Pochettino begynner å forvandle sin kostbare tropp til et vinnerlag.

Sky Sports» Gary Neville mener imidlertid at det fortsatt er mye arbeid å gjøre til tross for seieren over Tottenham.

Gary Neville sier til podcasten sin at han ikke tror Chelseas seier i Tottenham på mandag vil være starten på sesongen deres, siden de fortsatt ikke er i nærheten av Manchester Citys nivå.

«Jeg er ikke overbevist om at det vil bli en lansering fordi jeg trodde det var noen ting å bekymre seg for,» sa han til Gary Neville podcast. «I de første 20 minuttene, da Tottenham hadde 11 spillere på banen, ble de beseiret. De så fine ut.

«Da Tottenham kom til ni spillere, så Chelsea til tider uvitende ut. Jeg vil ikke si at han er katalysatoren for Chelseas sesong. Jeg tror ikke jeg har sett nok til det, og de har en betydelig mengde vanskelige kamper på gang.

«Det er en ekstremt tøff kamp. Manchester City er det beste laget i verden og Chelsea gir alt. Det er ikke i nærheten av det nivået. De må fortsette å konkurrere. Chelsea har en god vei å gå og alle vil vite det.»

«Jackson er en trussel»Bilde:
Nicolas Jackson feirer vinneren sin i Tottenham

Chelsea-spissen Nicolas Jackson scoret sitt første hat-trick i karrieren i seieren over Tottenham etter å ha tålt en vanskelig start på Premier League.

22-åringen er langt fra ferdig artikkel, men Neville tror han kan plage Manchester City.

«Jackson har potensialet som Mauricio Pochettino vil like. Han løper, han er atletisk,» sa Neville. «Han gjorde en veldig god ting i første omgang da [Guglielmo] Vicario gjorde en fantastisk redning, og slo den til slutt over tverrliggeren. Den er inkonsekvent og ujevn i etterbehandling.

«Men han er en vanskelig fyr, han er en trussel og du vil ikke spille mot ham. Det er noen Chelsea-spillere som det, men det er slik ting henger sammen som et lag.»

Chelsea-spisser Nicolas Jackson og Cole Palmer reflekterer over lagets prestasjoner mot ni-manns Tottenham og hat-tricket som beseglet seieren

Merson sier at den unge spissen viser gode tegn ved å komme inn i de riktige områdene.

«Jackson kunne ha scoret syv mot Spurs. Hvis han hadde hatt skyteskoene ville de gitt ham en ny ball,» sa han. «Men det jeg liker med ham er at han fortsetter å sette seg i posisjoner for å score. Det krever mye mot.

«Tro det eller ei, det er de vanskelige målene han scoret der ballen kommer og alle tror de er enkle. Han brakk hele tiden nakken for å komme inn i feltet. Fair play for ham.

«Han er en diamant i roughen. Han scorer sitt hat-trick og skyter så ett over stanga i siste minutt. Alle andre ville ha tatt en touch og deretter avsluttet den eller kastet den til Cole Palmer for å score. Han er der fortsatt mye å gjøre. jobbe med.

«Men det er bedre å være en spiss som kommer av banen med et hat-trick etter å ha gått glipp av et par, enn å ikke se ut som om han kan score i løpet av en søndagsmåned. Det er da du bekymrer deg.»

Se Chelsea mot Manchester City på søndag, direkte på Sky Sports Main Event og Premier League fra kl. avspark kl 16.30

Related Videos

Leave a Comment