Home » BYD: Tredje store ordre for Stromer fra Finland – bedrifts-, nærings- og industrinyheter (mer), elektromobilitet (elektrisk mobilitet) | Nyheter | bussplanlegger – teknologi – kollektivtransport

BYD: Tredje store ordre for Stromer fra Finland – bedrifts-, nærings- og industrinyheter (mer), elektromobilitet (elektrisk mobilitet) | Nyheter | bussplanlegger – teknologi – kollektivtransport

by Siv Jensen

Transportselskapet Nobina har bestilt totalt 30 BYD-elbusser for finsk kollektivtransport. Transportoperatøren bestilte 70 elektriske kjøretøy fra den kinesiske e-bussprodusenten bare i november i fjor.

Levering av de 30 nye BYD elektriske bussene, fordelt likt mellom 13 og 15 m versjonene, er planlagt til senere i år og vil bli brukt i den finske hovedstaden Helsingfors.

Langsiktig forretningsforhold

BYD og Nobina har vært koblet sammen siden 2015. Omtrent 300 BYD-elbiler er for tiden i bruk for Nobina i byer og lokalsamfunn i Sverige, Norge og Finland.

Den første ordren på 119 BYD elektriske busser til den finske flåten i Turku og Helsinki ble fullført i august 2021. Enda en ordre på 70 BYD elektriske busser fulgte, siste generasjon i november i fjor og nå gjeldende ordre. , alt for elbussen. flåten til den finske hovedstaden Helsinki.

«Nobina er forpliktet til bærekraftig transport. Sammen med våre passasjerer og kunder har vi en unik mulighet til å gjøre en forskjell. Vi vil begynne å betjene BYD e-busser fra vårt største lager i Espoo tidlig neste år og vil øke flåten vår med rene, miljøvennlige og utslippsfrie løsninger. Sammen med BYD holder vi selskapet i bevegelse bærekraftig hver dag, sier Petri Auno, administrerende direktør i Nobina.

Detaljer om gjeldende ordre

Stromer BYD lavgulv 13 og 15 meter er utstyrt med den nye generasjonen BYD jern-fosfat batteriteknologi, som ifølge BYD tilbyr optimert batterilevetid og ekstremt sikker ytelse. I følge den kinesiske bussprodusenten har BYD e-busser en rekkevidde på opptil 300 eller 400 km på en enkelt lading.

Batteriets termiske styringssystem garanterer pålitelighet selv under ekstreme klimatiske forhold. Interiør- og eksteriørdesignet er preget av eleganse og nye og forbedrede interiør- og eksteriørmaterialer, inkludert med tanke på miljøkompatibilitet.

Related Videos

Leave a Comment