Home » BVB mister sannsynligvis toppspisser til Manchester City – sparket spillers sjef avviser avtale | 16.04.22

BVB mister sannsynligvis toppspisser til Manchester City – sparket spillers sjef avviser avtale | 16.04.22

by Ashley Olsen

Borussia Dortmunds lisenssjef Sebastian Kehl har avvist rapporter om at Erling Haalands overgang til Manchester City er nært forestående.

«Nei,» svarte Kehl på Sky TV på lørdag før BVBs (Borussia Dortmund) kamp mot VfL Wolfsburg på spørsmål om noen hadde meldt seg på ennå. Flere utsalgssteder meldte lørdag at City-trener Pep Guardiola planlegger med den 21 år gamle nordmannen for den kommende sesongen.

«Vi har en exit-klausul som er kjent og det er en tidsbegrensning,» sa Kehl, uten å gi detaljer om fristen. Haaland kan forlate BVB denne sommeren på grunn av en exit-klausul på €75 millioner, kontrakten hans løper faktisk til 2024. «Vi ønsker en avgjørelse så snart som mulig,» sa Kehl.

Kehl beskrev Dortmund-trener Marco Roses uttalelser om hvordan han skal håndtere Haalands skade som «litt ulykkelig». Rose hadde sagt om Haalands sjanser til å spille mot VfL: «Han har bitt tennene sine, så han kunne ta en pille før kampen og det burde fungere.» Nordmannen er i start1I.

Kehl understreket at klubben var «veldig, veldig ansvarlig» overfor nordmannen. «Planen er at Erling fortsatt vil spille og du prøver fortsatt å finne en god avgjørelse med ham,» sa eks-proffen, som vil fungere som sportsdirektør i fremtiden.

DORTMUND (dpa-AFX)

Bildekilde: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images,ninopavisic/Shutterstock.com,360b/Shutterstock.com

Related Videos

Leave a Comment