Home » Buttericks og festkongen ser stor etterspørsel etter Halloween

Buttericks og festkongen ser stor etterspørsel etter Halloween

by Russell Crowe

Forventningene til årets Halloween er store etter at restriksjonene er sluppet. Buttericks og Festkongen ser en enorm etterspørsel foran helgen.

«Det er behov for å møtes og feste», sier Stina Petrini, Buttericks forretningsutviklingssjef.

faller på søndag Halloween. Det vil være den første store feiringen siden de pandemi-relaterte restriksjonene ble utgitt i september. Buttericks-butikkjeden og nettforhandleren Partykungen ser en økning i salget sammenlignet med Halloween 2019.

«Vi må møtes og feste, og tallene gjenspeiler det. Vi hadde en jevn flyt gjennom hele oktober, sier Buttericks leder for forretningsutvikling, Stina Petrini.

Hos Buttericks startet Halloween-salget i september og nå er selskapet inne i en av de største salgsukene deres. Også e-handleren Partykungen har vært under høyt press siden september.

«Vi har sett en betydelig økning i etterspørselen etter våre produkter siden restriksjonene ble opphevet, ikke minst for Halloween, som er den første store» post-crown «festen. Kunder som i prinsippet er helt fornøyd med sitt fravær. under pandemien de har nå begynt å handle igjen, sier Joel Svensson, grunnlegger og administrerende direktør i Partykungen.

Den jager en ekte en økning i oktobertallene.

«Totalt i år planlegger vi å øke salget i oktober fra SEK 52 millioner i 2020 til SEK 72 millioner,» sier Joel Svensson.

En pandemisk trend lever videre i Buttericks i år. Dette er en økning i etterspørselen etter Halloween-dekorasjoner. Fra 2019 til og med i år har Halloween-relatert salg økt med 103 prosent. Stina Petrini mener dette er en konsekvens av pandemien.

Flere var hjemme og kunne ikke gå på fester. Så pyntet de huset for å beholde den herlige følelsen. Nå har den trenden fortsatt.»

Klassiske kostymer som vampyren og heksen fortsetter å appellere, men det er karakterene fra Netflix-seriene som har vært trender de siste årene.

«Kostumene til den nye Netflix Squid Game-serien kommer til å bli veldig varme i år,» sier Stina Petrini.

Joel Svensson ser samme trend hos Partykungen.

«Trendene som tidligere ble populære etter storfilmer på kino, kommer nå gjennom TV og streaming i stedet. I år solgte vi for eksempel tusenvis av Squid Game-kostymer og masker, samt La Casa De Papel, som begge har blitt populære serier på Netflix, sier han.

Buttericks ser også at det har vært en økt etterspørsel etter sminke og øyelinser.

«Det har blitt mote å bruke mer avansert sminke. Jeg tror det er fordi mange legger ut før- og etterbilder på sosiale medier. Selv de som kjøper klassiske kostymer tar nå mer tid og investerer også i avansert sminke, sier Stina Petrini.


Related Videos

Leave a Comment