Home » Business Digest: STEMCOs morselskap endrer navn | Lokalt

Business Digest: STEMCOs morselskap endrer navn | Lokalt

by Siv Jensen

STEMCOs morselskap endrer navn

EnPro Industries kunngjorde at de vil endre navn til Enpro Inc. fra og med desember.

EnPro er morselskapet til STEMCO i Longview.

«Vårt nye navn gjenspeiler bedre dagens Enpro etter vår vellykkede transformasjon for å omforme vår portefølje og skape en mer robust forretningsmodell,» sa Eric Vaillancourt, president og CEO. «Vår utvikling har vært mulig takket være det utrolige arbeidet til Enpro-teamet for å fremme våre viktige strategiske imperativer og levere resultater for kundene våre. Vi er glade for å gå videre som Enpro Inc. når vi fortsetter å drive innovasjon, utvide våre banebrytende evner og drive lønnsom vekst.»

Symbolet for Enpros ordinære aksjer på New York Stock Exchange vil fortsette å være «NPO», og CUSIP-numrene for dets verdipapirer, inkludert ordinære aksjer, vil forbli uendret. Det kreves ingen handling fra aksjonærene i forbindelse med navneendringen.

Enpros bedriftsnettside vil være aktiv fra 1. desember www.enpro.comog din tidligere bedriftsnettadresse vil omdirigere til det nettstedet.

AAON offentliggjør resultater for tredje kvartal

Tulsa, Okla.-baserte AAON, som har et produksjonsanlegg i Longview, rapporterte et tredje kvartal med rekordomsetning og høyere nettoinntekt.

Nettoomsetningen for tredje kvartal 2023 økte 28,6 % til 312,0 millioner dollar sammenlignet med 242,6 millioner dollar for tredje kvartal 2022. Dette markerte det syvende kvartalet på rad med rekordsalg i selskapets historie. Nettoinntekten steg 75 % til 48,1 millioner dollar, rapporterte AAON.

I en forberedt uttalelse sa Gary Fields, president og administrerende direktør: «Tredje kvartal var nok et sterkt kvartal for AAON. For andre kvartal på rad oppnådde vi både rekordomsetning og bruttofortjeneste. eller for å forbedre effektiviteten i vår virksomhet ved å fortsette å øke produksjonskapasiteten. Brutto fortjenestemargin på 37,2 % reflekterer disse produktivitetsgevinstene sammen med prisøkningen. Alt i alt har operasjonene våre aldri prestert bedre, som man kan se i resultatene.»

Del nyhetene dine: Send inn nyheter om nyansettelser, jobbendringer, kampanjer, priser, fullført opplæring og andre nyheter til Business Digest Send det til newsroom@news-journal.com.

Related Videos

Leave a Comment