Home » Bolsjunov: «Synd de tror det om meg»

Bolsjunov: «Synd de tror det om meg»

by Russell Crowe

Ved verdensmesterskapet i Oberstdorf tok Alexander Bolsjunov og Gleb Retivych bronse på sprintstafetten – noe som vakte oppsikt er at det så ut til at Bolsjunov verken gratulerte eller trøstet lagkameraten etter løpet.

Mens Norge og Finland feiret sine medaljer.

– Det skjedde ikke noe spesielt der, så jeg gratulerte ham. Da jeg var ferdig, gikk jeg og så ikke engang hvordan løpet endte. Etter at vi har gratulert hverandre. Nordmenn har ikke sett det, sier Alexander Bolsjunov Avgift og han svarer også at mange i Norge anså ham som arrogant.

– Det er ille at de tenker slik om meg. Men jeg trenger ikke bevise noe annet for noen, sier Bolsjunov.

«dårlig»

I verdenscuppen tok 24-åringen gull, tok to sølv og en bronse. Han mottok sølvmedaljen på femmilen etter at Johannes Hösflot Kläbo ble vasket ut for hindring mot Bolsjunov i opprøret. Russeren var tydelig lei seg på prisutdelingen, men sier at han trakk av seg gullmedaljen tre-fire timer senere.

– Jeg vant et gull. Dette var kult. Men det tok meg ikke et sekund. Det var veldig dårlig.

ARKIV: Dette skjedde med opptøyet – bilde for bilde (7. mars 2021)

Javascript må være aktivert for å spille av videoen

SVT støtter ikke nettleseravspilling. Vi anbefaler derfor at du bytter til en annen nettleser.

Eksperten: Dette skjedde under bråket

Related Videos

Leave a Comment