Home » Bodö / Glimt utklasset Roma i Europa Conference League

Bodö / Glimt utklasset Roma i Europa Conference League

by Russell Crowe

Et par stjerner startet på Roma-benken i kampen mot Bodö/Glimt, men José Mourinho fikk raskt grunn til å bytte ut spillere som Henrikh Mkhitaryan og Tammy Abraham.

Bodö Glimt tok ledelsen med 2-0 etter 20 minutter og Carles Pérez sin redusering i første omgang hjalp ikke Roma i det hele tatt.

Andre omgang endte 4-0 i favør Bodö/Glimt og de regjerende norgesmesterne vant kampen 6-1. Erik Botheim, som er bestevenn til målscorer Erling Braut Haaland, ble sett for to mål og Ola Solbakken ble også tomålsscorer da han scoret kampens siste mål i det 80. minutt.