Home » Blummenfelt vinner gull for Norge

Blummenfelt vinner gull for Norge

by Russell Crowe

Tokyo – Triatleten Kristian Blummenfelt ga Norge den første olympiske gullmedaljen på ni år på Tokyo Summer Games. 27-åringen avsluttet britisk styre mandag og vant foran Alex Yee (Storbritannia) og New Zealander Hayden Wilde på 1:45:04.

De tyske eierne, Jonas Schomburg (Hannover) og Justus Nieschlag (Lehrte), endte på 38. og 40. plass.

Schomburg faller og går glipp av sjansen til miniemedaljen – forhåpentligvis til lørdag

Blummenfelt krysset linjen ni sekunder foran Yee etter en 1,5 km svømmetur, 40 km sykkeltur og de siste 10 km løping. 27 år gamle Schomburg var opprinnelig i en lovende posisjon med tredjeplass etter svømming, men mistet kontakten med hovedgruppen på grunn av et sykkelulykke.

Fokuset for de tyske triatletene er på den første olympiske blandede konkurransen lørdag, der de beste medaljesjansene forventes. I individet vant Jan Frodeno, som har Ironman distanse -verdensrekord, gull for Tyskland i Beijing i 2008. Laura Lindemann (Potsdam) og Anabel Knoll (Ingolstadt) starter konkurransen tirsdag morgen (lokal tid).

Vil du ha de viktigste olympiske nyhetene, videoene og dataene direkte på smarttelefonen din? Last deretter ned den nye løpeappen med push -varsler for de viktigste nyhetene om din favorittsport. Tilgjengelig i app store for eple Og Android.

Related Videos

Leave a Comment