Home » «Blockchain Joining EU» – Ukraina slutter seg til CoinTelegraphs EBP

«Blockchain Joining EU» – Ukraina slutter seg til CoinTelegraphs EBP

by Edvard Munch

«Blockchain Joining the EU» – Ukraina slutter seg til EBP

Etter Norge og Liechtenstein har Ukraina blitt det tredje ikke-EU-landet som slutter seg til European Blockchain Partnership (EBP) i EU. I initiativet ønsker de 27 EU-landene å samarbeide med de tre landene for å bruke blokkjedeteknologi for å skape offentlige tjenester for den europeiske befolkningen.

Fredag ​​kunngjorde det ukrainske departementet for digital endring offisielt at det ville slutte seg til initiativet. Det krigsherjede landet håper dette vil tillate det å komme bedre inn i det digitale økonomiske området i EU. Å lede din egen innsats angående blokkjedeteknologi bør legge et viktig grunnlag for dette.

Den nåværende tiltredelsen av Ukraina skyldes på ingen måte utelukkende den spesielle situasjonen, fordi den parlamentariske arbeidsgruppen Blockchain4Ukraine ledet av Oleksii Zhmerenetskyi og Konstantin Yarmolenko allerede hadde arbeidet mot dette i juli 2021. I et brev til presidenten for EU-kommisjonen Ursula von der Leyen, hadde arbeidsgruppen allerede uttrykt Ukrainas interesse for å delta i EBP og den europeiske blockchain-tjenesteinfrastrukturen (EBSI).

Lær mer om Cointelegraph

Related Videos

Leave a Comment