Home » Bli med oss ​​live for Detroits Light Up the Season!

Bli med oss ​​live for Detroits Light Up the Season!

by Liv Ullmann

WXYZ DETROIT – Detroits ferietradisjon er tilbake «live» i år. Og den blir større, lysere og bedre enn noen gang! Fredag ​​19. november vil sentrum av Detroit være stedet å være. Alle øyne vil være rettet mot belysningen av det 65 fot store norske grantreet, dyrket i Michigan. 2021-treet vil være det høyeste og lyseste som noensinne har blitt stilt ut i Martius Campus Park. Bli med i vårt kringkastingsteam på Channel 7 da 20 000 flerfargede LED-lys vil bli opplyst.

denne 18ns den årlige feiringen er den perfekte måten å offisielt sparke i gang det som tradisjonelt var en direktesendt begivenhet før fjorårets pandemi. Vi er glade for å kunne si at dette året vil være returen til sanntidsshow hvor publikum inviteres til å bli med på gratisfeiringen. For de som ønsker å se fra komforten av sitt eget hjem, alt de trenger å gjøre er å stille inn på vår spesielle «Light Up the Season»-sending fra 19.00 til 20.00, fredag ​​19. novemberns.

Downtown Detroit Partnership og DTE Energy Foundation har satt sammen en stjernespekket underholdningsserie. På banen blir det opptredener av den amerikanske olympiske og nasjonale mesteren kunstløper Ashley Wagner og nasjonalsangeren Cam Anthony. Den lokale Queen of the Blues-underholderen Thornetta Davis vil vise frem talentet sitt samt Ryan Neal, en kjent Detroit-baserte låtskriver og produsent. En annen viktig del av ferietradisjonen vil være «Light Up Beacon Park».

Channel 7 er stolt av å være den offisielle kringkastingsstasjonen for Detroit Tree Lighting-seremonien. Vi er stedet for å fange alt og starte høytiden på en festlig og minneverdig måte.

Jeg er Mike Murri, visepresident og daglig leder
Sending: 11.–14. november 2021

Related Videos

Leave a Comment