Home » Bevisst beslutning om å slutte å gjøre forretninger med Russland: Tata Steel Europe

Bevisst beslutning om å slutte å gjøre forretninger med Russland: Tata Steel Europe

by Siv Jensen

Den europeiske armen til Tata Steel sa onsdag at den vil slutte å gjøre forretninger med Russland. En talsperson sa: «Vi har tatt en bevisst beslutning om å slutte å gjøre forretninger med Russland. Tata Steel har ingen virksomhet eller ansatte i Russland.»

«For å sikre forretningskontinuitet har alle våre stålproduksjonssteder i India, Storbritannia og Nederland kjøpt alternative forsyninger av råvarer for å avslutte sin avhengighet av Russland,» sa den europeiske grenen til selskapet i en uttalelse. Imidlertid har selskapets indiske avdeling ikke gitt ut noen uttalelser om å gjøre forretninger med Russland.

Tata Steel Europe er Storbritannias største stålprodusent med primær stålproduksjon i Port Talbot, Sør-Wales, og støtter produksjon og distribusjon på steder i England, Nord-Irland og Wales, samt Norge og Wales, Sverige. Det sysselsetter over 8000 mennesker, med en årlig råstålkapasitet på 5 millioner tonn. Det leverer høykvalitets stålprodukter til krevende markeder, som konstruksjon og infrastruktur, bilindustri, emballasje og engineering.

Forrige uke sa Infosys Ltd at de flytter sin virksomhet ut av Russland og forfølger alternative alternativer på bakgrunn av Russland-Ukraina-konflikten.

Related Videos

Leave a Comment