Home » Bestselgeren skaper global etterspørsel: Skogluft er nå klar til å lansere det norske leveggkonseptet

Bestselgeren skaper global etterspørsel: Skogluft er nå klar til å lansere det norske leveggkonseptet

by Russell Crowe

Det norske konseptet Skogluft bør bli det neste skandinaviske.moro”Trend, og utvikler ekstraordinære løsninger for dyrking av mat på kjøkkenveggen din.

– I kjølvannet av den internasjonale bestselgeren «Skogluft: Forest Air» ruller nå norske oppstartsselskapet Skogluft ut sine levende plantevegger globalt.

– Huffington Post kaller Skogluft en av de hotteste nye trendene for øyeblikket, på nivå med det danske konseptet «hygge».

– Selskapet ser også spennende potensiale i å bruke konseptet «utrent mat»-produksjon – dyrking av grønnsaker, salat og urter innendørs, hjemme og på jobb.

«Vi håper å møte den enorme oppdemmede internasjonale etterspørselen som suksessen til boken, oversatt til 11 språk og solgt i 100 land, har skapt,» sier Morten Kvam, ny administrerende direktør i Skogluft. Han ble rekruttert for å hjelpe selskapet med å utvikle en internasjonal rekkevidde.

– Vi har sett den brede appellen vårt enkle og stilrene konsept har blant trendsettere, interiørentusiaster og folk som ønsker å bringe naturen nærmere, både hjemme og på kontoret, sier Kvam.

År før konkurransen

De siste tre årene har selskapet jobbet med å forberede sin internasjonale lansering, og dyrke konseptet fra prototype til ferdig og salgbart produkt.

– Det er også viktig å påpeke at konseptet er et resultat av mange års forskning og utvikling, blant annet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet i Ås. Dette er grunnen til at vi nå er sikre på at Skogluft vil være et virkelig originalt produkt og at vi ligger langt foran alle som prøver å gjøre noe slikt, sier Kvam.

– Slik sett er Skogluft-konseptet unikt på det internasjonale markedet, sier han. Skogluft er også et beskyttet varemerke.

Reisefri matproduksjon: det neste store

Mens Skogluft-teamet har utviklet levegger, har plantetrenden bare så vidt styrket seg. Å dyrke mat hjemme har blitt en del av den moderne livsstilen, både i Norge og internasjonalt.

– Vårt modulbaserte planteveggkonsept kan enkelt utvikles videre for å dyrke mat hjemme, sier Skoglufts administrerende direktør. «Dette er grunnen til at vi nå er langt fremme i utviklingen av en unik og levende jordblanding. Denne innovative løsningen gjør det enkelt å dyrke smakfulle og næringsrike grønnsaker hjemme eller på kontoret, sier Kvam.

Gode ​​samarbeidspartnere

Skogluft samarbeider med en rekke ledende norske institusjoner, inkludert Innovasjon Norge, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, Vitenparken Science and Experience Center og Inspire to Action.

Skogluft-konseptet i korte trekk:

  • Et modulært system som kan installeres hvor som helst, raskt og enkelt
  • Forbedre inneklimaet slik naturen ville gjort
  • Forbedre din fysiske og mentale helse
  • Reduserer sykefravær og helseplager
  • Integrert dagslys, utviklet internt, styrt av en app
  • Det eneste premium leveggsystemet som selges online til hjemmemarkedet
  • Utviklet av gartnere og basert på forskning fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Det krever svært lite vedlikehold; vann kun hver tredje uke
  • Det er ikke nødvendig å koble til en vannforsyning, et uttak eller andre strukturer
  • En digital hageapp gir veiledning og inspirasjon, ved hjelp av sensorteknologi for å sikre riktig belysning, ernæring og fuktighet.

Ta kontakt for mer informasjon:

Daglig leder Morten Kvam, tlf: +47 930 28 970 / epost mk@skogluft.com

www.skogluft.com

Se hele pressemeldingen og andre nyheter fra dette selskapet Cision Nyheter.
Vil du bli sett med nyhetene dine på Di.se?
Les mer om publikasjonen på Di.se


Related Videos

Leave a Comment