Home » Benk i Norge sporbar til Wrexham ved hjelp av Blockchain-teknologi

Benk i Norge sporbar til Wrexham ved hjelp av Blockchain-teknologi

by Russell Crowe

En parkbenk i Norge bærer nå teknologien slik at de som sitter på den kan oppdage rollen et selskap fra Wrexham spilte i etableringen.

Skranken har sine egne digitale produktpass, som inneholder verifisert informasjon, takket være Blockchain-teknologi.

Dette gjør at publikum enkelt kan se livssyklusen og fotavtrykket til aluminium og tre ved å skanne en QR-kode på møblene.

Disse benkene er sammen med bord og kurver en del av en serie kalt «Folk» laget av den norske gatemøbelprodusenten Vestre med Hydro CIRCAL fra Hydro Aluminium i Wrexham.

Alle som skanner QR-koden kan se metallet reise fra Wrexham Industrial Estate i Magnor i Norge, til Vestre-anlegget i Sverige og til slutt til parkhjemmet hans i Husnes, Vest-Norge.

Tanken er å hjelpe forbrukere til å ta informerte og bærekraftige valg ved å gjøre informasjon tilgjengelig gratis.

Wayne Clifton, administrerende direktør i Hydro Aluminium Deeside, sa: «Å være en del av denne historien er både motiverende og engasjerende.

«Vi setter stor pris på å se verdien av vårt arbeid med å produsere Hydro CIRCAL fra skrap etter forbruk i Wrexham, brukt i slike produkter.

«Vi ser frem til å jobbe videre med kundene våre på denne spennende reisen og se bærekraft i aksjon.»

Hydro CIRCAL-aluminium bruker minimum 75 % avfall etter forbruk, noe som reduserer karbonavtrykket til produktene betydelig. Skann QR-koden for å se det digitale passet i aksjon.

Related Videos

Leave a Comment