Home » Bengals vs Ravens score, høydepunkter, nyheter, inaktive og liveoppdateringer

Bengals vs Ravens score, høydepunkter, nyheter, inaktive og liveoppdateringer

by Roald Amundsen

For første gang siden uke 2 er det planlagt en virkelig spennende og konkurransedyktig kamp for torsdagskveldsfotball.

Det er sant! Cincinnati Bengals spiller mot Baltimore Ravens i den vakre Crab State (som er hva Marylands kallenavn skal være), og dette er to lag i playoff-kaliber som har noe å bevise etter bemerkelsesverdig like (og like skuffende) tap.

Bengals, som fant stabilitet etter en steinete start, tapte mot C.J. Stroud og Houston Texans i uke 10 etter en frem og tilbake kamp. QB Joe Burrow og WR Ja’Marr Chase er tilbake til å være en kraftduo etter at Chase håndterte en ryggskade forrige uke. Men forsvaret deres kunne ikke inneholde Stroud, som er en legitim MVP-kandidat. Cincys 30-27-tap ble ikke forseglet før i de siste sekundene av kampen, da Texans kicker Matt Ammendola slo sitt tredje feltmål for dagen.

Ravens tapte mot Cleveland Browns i uke 10, også på et walk-off field goal. Men i motsetning til Bengals, ledet Ravens faktisk Browns gjennom hele kampen, helt ned til de siste sekundene. Faktisk ledet de 24-9 bare minutter ut i andre omgang, men de løsnet i fjerde kvartal og lot Cleveland score 16 poeng. Baltimores ledelse på 31-30 ble slettet i de siste sekundene av et feltmål og de tapte 33-31.

Begge lag ønsker å bevise at disse tapene ikke var noe mer enn mindre støt på veien til sluttspillet. Men bare ett lag vil stikke av med den beroligende seieren for fansen.

Følg Yahoo Sports mens den leverer siste nyheter, resultater og oppdateringer når Bengals og Ravens møter på torsdagskveldsfotball.

Related Videos

Leave a Comment