Home » Bayern er tilbake – Kohfeldts suksessfulle debut | Nyheter fra hele verden

Bayern er tilbake – Kohfeldts suksessfulle debut | Nyheter fra hele verden

by Russell Crowe

Berlin – FC Bayern München tok igjen et 5-0-tap i Mönchengladbach og forsvarte med suksess toppen av Bundesliga-tabellen. München-laget oppnådde 5:2 (3:1) til 1. FC Union Berlin.

Tilhengerne av Borussia Dortmund forblir i kjølvannet, Giallorossi er etter 2-0 (1-0) mot 1. FC Köln ett poeng bak de tyske mesterne. SC Freiburg forblir også på nært hold som tredje, Black Forests forble ubeseiret i sin tiende kamp for sesongen i en 3-1 (2-0) seier mot bunnen SpVgg Greuther Fürth.

Bildegalleri: Bayern er tilbake, Kohfeldts suksessfulle debut

Hoddeduell - © Foto: Federico Gambarini / dpa

Wolfsburg med debutseier i Kohfeldt

Florian Kohfeldt feiret sin vellykkede debut på VfL Wolfsburg-benken. Niedersachsen ankom Bayer Leverkusen for en 2-0 (0-0). Kohfeldt, som ikke klarte å stoppe Werder Bremens nedtur i 2. Bundesliga forrige sesong, etterfulgte Mark van Bommel denne uken fra Champions League-deltakeren.

FSV Mainz 05 spiller også en god rolle, og vant den andre duellen med Arminia Bielefeld på fire dager. Etter cupsuksessen vant Rheinhessen også 2:1 (1:1) i Bielefeld.

Monaco måtte klare seg uten sin trener Julian Nagelsmann, som testet positivt for kronen, men den gamle dominansen er tilbake. Med fire endringer i forhold til direkte eliminering, har ikke Bayern gitt en sjanse til jernet. Verdens fotballspiller Robert Lewandowski sørget for klare forhold med to åpningsmål med en straffe (15.) og et frispark (23.). Han ble allerede nummer elleve og tolv mål for spissen denne sesongen.

Leroy Sané (35.), Kingsley Coman (60.) og Thomas Müller (79.) gjorde suksessen perfekt for München-laget, som også satte målrekord i ligahistorien etter ti kampdager med 38 mål. For berlinerne ble suksessene til Niko Gießelmann (43.) og Julian Ryerson (64.) for få.

I fravær av skadde spiss Erling Haaland, skyter Thorgan Hazard for tiden på mål på BVB. Etter å ha scoret to cupmål mot FC Ingolstadt, tok belgieren også ledelsen mot FC (40.). Suksess også for Steffen Tigges (64.).

Fürth fortsetter uten seier

For Fürth fortsetter ting å tikke i Bundesliga. Bunnen av tabellen, fortsatt uten seier, måtte møte fem kronefeil i Freiburg og gikk til den tapende siden (20.) med et merkelig selvmål fra rookie Simon Asta. 20-åringen smatt inn i sin egen dør. Nicolas Höfler (39.) sørget for en betryggende ledelse før pause. Straffespark også for Vincenzo Grifo (79 °). Jamie Lewelings midlertidige tilkoblingsmål (74.) er ikke lenger nok for francen.

Wolfsburg hadde ikke vunnet åtte ganger under van Bommel, med Kohfeldt kom vendepunktet. Lukas Nmecha (48.) og Maximilian Arnold (51.) scoret to ganger i andre omgang og forverret samtidig Leverkusen-krisen. Bayer, som mislyktes i cupen i andredivisjon Karlsruher SC i løpet av uken, ser frem til å vinne fem kamper. Lucas Alario bommet også på en straffe (95 + 6) i overtid, før Wolfsburgs Maxence Lacroix ble sett rødt for en nødstopp.

Mainz beseiret Arminia 3-2 etter 120 minutter i en spennende cupkamp tirsdag. Da de møttes igjen i Bielefeld, knyttet Rheinhessen seg der og tok ledelsen med Jae-Sung Lee (25.). Etter Jacob Laursens utligning (42.) gjorde Jonathan Burkardt seieren perfekt (69.).

© dpa-infocom, dpa: 211030-99-799844 / 2