Home » Banijay Rights Board «Landsmenn» fra Norsk Premium Series

Banijay Rights Board «Landsmenn» fra Norsk Premium Series

by Liv Ullmann

Banijay har sluttet seg til «Countrymen», en ny dramaserie produsert av hennes norske plateselskap, Rubicon, med en rollebesetning av skandinaviske stjerner, inkludert Nader Khademi («Ninjababy»), Ayaz Hussain («Kasim Bæder»), Jonas Strand Gravli («Ragnarok») «) Arben Bala («Lilyhammer») og Erika Strand Mamelund.

Showet får verdenspremiere på Cannes-serien og ble bestilt av allmennkringkasteren NRK, i samproduksjon med Arte France. Banijay Rights vil håndtere verdenssalget av den åttedelte serien.

«Landsmenn» følger fire menn som flytter til en gård på den landlige norske landsbygda og ender opp med å stifte det første halalostselskapet i Norge mer eller mindre mot deres vilje.

Prisvinnende regissør og manusforfatter Izer Aliu (“Hunting Files”) lagde og skrev serien sammen med Rubicons Anne Bjørnstad (“Lillyhammer”, “The Councilman”).

«Dette metaforiske konseptet vil få folk til å snakke her i Norge og vil også gi gjenklang hos det globale publikumet,» sa Anne Bjørnstad, kreativ direktør i Rubicon (med Eilif Skodvin). «Denne serien av høy kvalitet har blitt forbedret takket være forfatterskapet og regien til Izer Aliu, og vi er stolte av å skape karakterer som er skildret så strålende med varme og humor av rollebesetningen vår,» la Bjørnstad til.

En stor norsk produksjonstittel, Rubicons tidligere premium drama-kreditter inkluderer «Beforeigners», som er tilgjengelig på HBO Europe og HBO Max i USA. Sesong to lanseres senere i år med Paul Kaye («The Throne of Spade»), Ann Akin («I May Destroy You»), Jade Anouka (» Cleaning Up), Billy Postlethwaite («Chenobyl») og Philip Rosch («The King») har blitt med i rollebesetningen.

Banijay er morselskapet til over 50 prisbelønte produksjonsetiketter i Storbritannia, USA, Australia, Tyskland, Benelux, Iberia, Israel, Italia, Polen, Russland, India og de nordiske landene.

Related Videos

Leave a Comment