Home » B90 Holdings annonserer kjøp av Oddsen fra Performance Media

B90 Holdings annonserer kjøp av Oddsen fra Performance Media

by Russell Crowe

B90 Holdings har avduket en avtale om å gjennomføre et strategisk oppkjøp av sportsbettingsiden Oddsen. Siden opererer i Norge og eies i dag av Performance Media. For å bidra til å stimulere oppkjøpet, samlet B90 inn rundt 1,7 millioner dollar gjennom et tegning på 8 888 465 i nye ordinære aksjer.

Leverandør av løsninger for nettmarkedsføring B90 Holdings plc kunngjorde i dag at han har har inngått avtale om å erverve eiendelene til Performance Media SIA. I henhold til avtalen, B90 skal anskaffe Oddsen.nu, en tilknyttet side for sportsbetting som har vært til stede i Norge i 20 år. Oppkjøpet vil føre til at B90 overtar domenet og immaterielle rettigheter til Oddsen, samt 100 % av virksomheten.

Oddsen er en plattform som kobler utgivere til tilknyttede programmer, som lar dem promotere tilbud om sportsbetting. Nettstedet har omfattende mediedekning, inkludert analyser og prognoser, samt nyheter og sportsbegivenheter. I tillegg til mediedekning av innholdet, tilbyr Oddsen også en forum for sportsbetting. Forumet, som opererer 24/7, tilbyr gratis råd og har generert vinnerodds for mange tippere. Mange sportsfans diskuterer sportsbegivenheter, men finner også tippetips uvurderlige.

Oppkjøpet av Oddsen er strategisk for B90

Oppkjøpet har en premie på 3,8 millioner dollar (4,4 millioner euro). I utgangspunktet vil B90 foreta en betaling på $ 696 000 (€ 600 000), men det vil også utstede rundt 19 965 000 nye ordinære aksjer. B90 avslørte at en ytterligere kontantbetaling på $ 1,2 millioner (€ 1,05 millioner) vil bli utført av eller 31. mars 2022. Med det i tankene sa selskapet at beløpet også kunne gjøres opp gjennom utstedelse av nye ordinære aksjer. B90 Holdings avslørte også at det hadde samlet inn rundt 1,7 millioner dollar (€ 1,47 M) før avgifter via et abonnement på 8.888.465 i nye ordinære aksjer. Dette har utvilsomt hjulpet selskapet med det nylig annonserte oppkjøpet.

Vi ser på dette som et strategisk oppkjøp som kan brukes som en plattform som kan distribueres i andre markeder også.»

Paul Duffen, administrerende styreleder i B90 Holdings

administrerende styreleder i B90 Holdings, Paul duffen, sa oppkjøpet utfyller selskapets pågående transformasjon. Han la til at den nylige innsamlingen bekreftet den sterke interessentstøtten til B90s vekststrategi. Duffen understreket at sportsspillmarkedet i Norge er godt etablert, attraktivt og stabilt, og anså oppkjøpet som en strategisk beslutning som markerer en viktig milepæl for selskapet.

Related Videos

Leave a Comment