Home » Avslørt: Lonely Planets beste reisemål for 2022

Avslørt: Lonely Planets beste reisemål for 2022

by Russell Crowe

Lonely Planets liste over toppdestinasjoner for 2022 er sluppet. I år er Cookøyene, et land i det sørlige Stillehavet, øverst på listen.

Cookøyene består av 15 øyer spredt over et stort territorium. Rarotonga, den største øya er kjent for sine robuste fjell. På den annen side har Aitutaki en stor lagune omgitt av korallrev og små holmer. Cookøyene er et velkjent reisemål for snorkling og dykking. Det ligger nordøst i New Zealand og sør for Hawaii.

Andre land som nådde topp fem inkluderer Norge, Mauritius, Belize (et karibisk land som ligger på nordøstkysten av Mellom-Amerika) og Slovenia.

Reiseguideutgiveren har også publisert lister over topp 10 byer og topp 10 regioner. De tre beste byene for 2022 er Auckland, New Zealand; Taipei, Taiwan; og Freiburg i Tyskland.

De tre hovedregionene inkluderer de islandske fjordene (en stor halvøy), den amerikanske delstaten West Virginia og Xishuangbanna, en kinesisk autonom prefektur i Yunnan-provinsen.

Som alltid tilbyr Lonely Planet’s Best in Travel nye perspektiver på populære destinasjoner som Island, Norge, Slovenia og Dublin, Irland, og avdekker noen av perlene på dørstokken vår som Kent Downs Heritage Coast og utover. tvil om den mest bærekraftige byen i Tyskland, Freiburg,» sa Tom Hall, visepresident for eksperimentet, som sitert av Uavhengig.

?? For flere livsstilsnyheter, følg oss videre Instagram | Twitter | Facebook og ikke gå glipp av de siste oppdateringene!

Related Videos

Leave a Comment