Home » «Assassin’s Creed Valhalla» tar spillere til Frankrike i ny ekspansjon

«Assassin’s Creed Valhalla» tar spillere til Frankrike i ny ekspansjon

by Russell Crowe

Den siste utvidelsen for den historiske drapssim Assassin’s Creed Valhalla, har krav på Paris beleiring, lanseres i morgen (12. august), bekreftet utgiver Ubisoft.

Utvidelsen er satt i Francia og vil se hovedpersonen Eivor gå på «en farlig vei full av gripende oppdrag gjennom det frankiske landskapet til en av de mest beryktede slagene i vikinghistorien». Pakken vil inneholde nye våpen, evner, utstyr og ferdigheter, samt nye fiender å teste dem på.

Paris beleiring ser også tilbake til «Undercover Missions». Ligner på tidligere «Black Box» -oppdrag Assassin’s Creed spill, lar disse spillerne velge den beste måten å ta ut et attentatmål – en retur til friheten til noen av seriens første oppføringer.

(Foto: Ubisoft)

Nye spillere vil imidlertid ikke kunne reise direkte til Francia – de må ha forlatt Norge og fullføre minst en av to etasjer, Grantebridgescire eller Ledecestrescire, som låses opp kort tid etter at de ankom England.

Når det er gjort, vil besøkende til Francia dukke opp i Ravensthorpe, hjelpespillerne hjelper til med å finne tidlig i spillet. Ved å tilby rare sjenerøse gaver, lokker de spillere tilbake til hjemlandet, der det nye kapitlet begynner.

(Foto: Ubisoft)

Ubisoft anbefaler et effektnivå på 200 for Francia -innhold, men spesifiserer at «det er ikke noe obligatorisk effektnivå å spille Paris beleiring. «

Ubisoft ga også ut en trailer som fulgte med lanseringen av utvidelsen, som antyder den dypere historien som løper gjennom regionen. Spillere kan forvente å møte en ødelagt konge Charles the Fat, og bli revet med av en strøm av religiøs ekstremisme og stridende fraksjoner.

Paris beleiring vil bli inkludert som standard for Assassin’s Creed Valhalla sesongkortholdere, eller tilgjengelig for separat kjøp. Utvidelsen og hovedspillet er tilgjengelig på Xbox Series X | S, Xbox One, PS5, PS4, PC og Stadia.

Nylig skal det produseres en Kickstarter Assassin’s Creed Valhalla Orlogs virkelige terningkastende minispill var en hit, mens Ubisofts kommende tittel, Republikken Cavaliers, vil se en beta -lansering i slutten av august 2021.

Related Videos

Leave a Comment