Home » Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age er tilgjengelig nå

Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age er tilgjengelig nå

by Henrik Ibsen

Assassin’s Creed: The Viking Age Discovery Tour, selvbetjeningsmodus for utdanning og utforskning for Assassin’s Creed Valhalla som Ubisoft annonserte på E3 2021, er tilgjengelig i dag.

Som Discovery Tours for 2017 Opprinnelsen til Assassin’s Creed og 2018 Assassin’s Creed Odyssey, Vikingens tidsalder er både en gratis utvidelse for de som allerede eier Valhalla, og er et frittstående kjøp for Windows PC. Den er tilgjengelig på Ubisoft Connect og Epic Games Store.

Assassin’s Creed: The Viking Age Discovery Tour vil også være lansering tidlig i 2022 for Google Stadia og Amazon Luna, sa Ubisoft.

Modusen fjerner alt kamp- og støtende innhold (for det meste nakenhet) fra basisspillet, slik at det kan brukes som et pedagogisk verktøy i klasserom som studerer denne perioden i verdenshistorien. Denne oppdagelsesturen vil imidlertid plassere spillere i rollene til forskjellige karakterer og gi dem oppdrag å fullføre, og knytte dem ytterligere til det pedagogiske budskapet innenfor.

Ubisoft sa at denne turen, som de andre, også ble utviklet med innspill fra historikere og arkeologer. Vikingens tidsalder vil inneholde oppdagelsessteder for spillere å utforske for å lære om kulturen og tradisjonene til vikingene og angelsakserne i England og Norge på 900-tallet. Funnstedene ble utviklet i samarbeid med seks museer fra tre land: England, Frankrike og Danmark.

Related Videos

Leave a Comment