Home » «Art Of Rally» slippes på PS4 og PS5 neste måned

«Art Of Rally» slippes på PS4 og PS5 neste måned

by Russell Crowe

Funselector av laboratoriene Kunsten å rally vil endelig lanseres på PlayStation-konsoller 6. oktober. Spillet er allerede utgitt på PC, Xbox og Nintendo Switch.

Kunsten å rally tar rallykjøringssjangeren og gir den et nytt perspektiv – top-down styling, kombinert med elegant kunstnerisk design, gir et unikt inntrykk for å treffe grusspor. Spillet vil bli utgitt for PS4 og PS5 neste måned og kommer med Kenya-oppdateringen som har vært tilgjengelig på PC en stund. PlayStation-versjonen inkluderer også fire nye biler, seks nye baner og et nytt frittgående område for spillere å utforske.

Kunsten å rally finner sted i drivingens gullalder og har mer enn 50 ikoniske biler. Kjøretøyene kommer fra 60- til 80-tallet og inkluderer bilene i gruppe B, gruppe S og gruppe A. Det er over 72 etapper som strekker seg fra Finland, Sardinia, Norge, Japan, Tyskland og Kenya.

Spillet tilbyr kjørealternativer som kan endres. Det finnes alternativer som passer for nybegynnere og ekspertmoduser. Spillet har også standard rallyteknikker, inkludert skandinavisk flick, motstyring, venstrefotbremsing og håndbremsvinger.

I andre PlayStation-nyheter, høst gutter mottok en Guinness verdensrekord. Spillet mottok prisen for tidenes mest nedlastede PS Plus-spill. Mediatonic tok til Twitter for å kunngjøre nyhetene og sa: «Fall Guys har blitt lagt til Guinness World Records som det mest nedlastede PlayStation Plus-spillet gjennom tidene. Godt gjort til dere alle som gjør dette mulig.

Tittelen ble gjort tilgjengelig gratis for abonnenter på Sonys PlayStation Plus-tjeneste kort tid etter lanseringen i august 2020 og ble raskt populær, og mottok flere viktige innholdsoppdateringer det siste året.

Et annet sted, Fortnite kunne få en Monopol-crossover, ifølge de dataminerte filene.

Related Videos

Leave a Comment