Home » Arsenal News: Odegaards svar på Norges skjema er akkurat det Arteta trenger | Fotball | Sport

Arsenal News: Odegaards svar på Norges skjema er akkurat det Arteta trenger | Fotball | Sport

by Russell Crowe

Martin Odegaard holdt en krisekamp med sine norske lagkamerater i en handling som vil glede Arsenal -sjef Mikel Arteta. Gunners nye signering ble utnevnt til kaptein på landslaget tidligere i år og viser allerede lederegenskapene som Artetas side har blitt anklaget for å mangle.

Norge er tredje i sin kvalifiseringsrunde i VM og kan miste nok en stor turnering til tross for Odegaard og Erling Haaland.

Tapene mot Tyrkia og Hellas i år var spesielt skuffende. De klarte ikke å kvalifisere seg til sommer -EM.

En knapp seier over Luxembourg fikk dem tilbake på sporet i VM -kvalifiseringsgruppe G, men de er fortsatt bak Tyrkia og Nederland.

Bare førstelaget kvalifiserer automatisk til turneringen, som arrangeres vinteren 2022, mens andrelaget når sluttspillet.

JUST IN: Bale spent på å se Ronaldo spille for Man Utd igjen

“Vi har spilt mange viktige kamper de siste årene, men vi har ikke alltid klart å løse dem optimalt. Vi syntes det var hyggelig å ta en prat om hvordan du kan unngå å gjøre nye feil.

«Det handlet egentlig om det som skjedde over flere år. I hvert fall siden jeg begynte på landslaget har vi ikke vært akkurat der vi skulle være i de store kampene. Jeg føler at responsen etter chatten var veldig bra. »

Å vise slike lederegenskaper vil trolig glede Arsenal -sjef Arteta, hvis side har møtt kritikk for mangel på sterke personligheter.

Følg vår nye Instagram Daily Express Sport -side her

Gunners har hatt en forferdelig start på sesongen. Nederlag i hver av de tre første kampene forlot dem på bunnen av Premier League uten et mål.

Odegaard var en del av en større overhaling av førstelaget av Arteta og teknisk direktør Edu Gaspar.

Paret har brukt over 130 millioner pund på seks nyankomne, inkludert å fange Odegaard på en permanent kontrakt fra Real Madrid. 22-åringen brukte andre halvdel av forrige sesong på lån på Emirates Stadium.

Arteta har avvist forslag om at laget hans mangler ledelse, og insisterer på at utviklingen av unge spillere som Bukayo Saka og Emile Smith Rowe er et bevis på at Arsenal -spillere har ledere.

«Jeg tror den beste måten å gjøre det på er å spørre unge spillere,» sa Arteta forrige måned.

«De lever den situasjonen hver dag.

«Og når du ser utviklingen de har hatt det siste året eller så, er det takket være spillerne som hele tiden hjelper dem og gir dem støtte, oppmuntring, og forteller dem hvor gode de er og hvor mye de hjelper laget. Så det spørsmålet er sannsynligvis bedre for dem. «

Related Videos

Leave a Comment