Home » Andy Murray trekker seg fra Storbritannias Davis Cup-finale mot Serbia på grunn av skade –

Andy Murray trekker seg fra Storbritannias Davis Cup-finale mot Serbia på grunn av skade –

by Roald Amundsen

Andy Murray blir utestengt fra neste ukes Davis Cup-finale i Malaga på grunn av en skulderskade.

Tidligere denne uken kom det frem at den tidligere Wimbledon-mesteren hadde pådratt seg en mindre skulderskade og det er nå bekreftet at han ikke kan spille for Storbritannia i kvartfinalen deres mot Serbia på torsdag.

En uttalelse utgitt av Murray på X (tidligere Twitter) lyder: «Jeg har pådratt meg en mindre skulderskade som betyr at jeg ikke vil være i stand til å delta i Davis Cup.

  • Skaff deg Sky Sports
  • Se den beste live sporten med NÅ
  • Siste tenniskamper og resultater i sanntid

«Jeg beklager å ikke være en del av laget, men mitt fokus nå er på rehabilitering og forberedelse til den nye sesongen.»

LTA la til

Skaden avslutter effektivt Murrays sesong og han forventes nå å fokusere på rehabilitering før han kommer tilbake i 2024. Årets første Grand Slam er Australian Open som begynner 14. januar.

Dan Evans hadde allerede trukket seg fra Storbritannias Davis Cup-lag etter en leggskade, og etterlot Cam Norrie, Jack Draper, Neal Skupski og Joe Salisbury i troppen for å møte Serbia.

Murrays skade avslutter muligheten for et oppgjør med Novak Djokovic, som skal spille mot Serbia i kvartfinalen. Verdens nr. 1 konkurrerer for tiden i ATP Tour Finals i Torino.

(c) Sky Sports 2023: Andy Murray vil trekke seg fra Storbritannias Davis Cup-finale mot Serbia på grunn av skade

Mer fra Sport

Related Videos

Leave a Comment