Home » America’s Got Talent Las Vegas LIVE åpner med kjendisroller i Luxor, Las Vegas

America’s Got Talent Las Vegas LIVE åpner med kjendisroller i Luxor, Las Vegas

by Henrik Ibsen

Åpningen av det mest etterlengtede nye showet på Las Vegas Strip i år så tidligere AGT-vinnere Dustin Tavella, Brandons flukt og Kodi Lee selskap av et mangfoldig sett av AGT-alumner inkludert vert Preacher Lawson, Deadly Games, The Clairvoyants, Duo Transcend, The Silhouettes i en rørende forestilling med sangeren Jimmie herrod, og balansen mellom lys.

Luxor Theatre har blitt forvandlet til en feiring av alt AGT, det mest populære reality-TV-formatet i historien. Gjestene blir fordypet i strålende digital projeksjon, lys, video og lyd på høyden av det ekstraordinære talentet på scenen.

Simon cowell, utøvende produsent og skaper av «Got Talent»-franchisen og det globale underholdningsikonet, sa: «Jeg er henrykt Amerika har talentet Las Vegas BEBO gjør Luxor til sitt hjem. Publikum vil sette pris på noe av det mest utrolige – og minneverdige – talentet vi har sett på AGT de siste 16 årene. Å kunne organisere et AGT-opphold i scenekunsthovedstaden i verden er en drøm som går i oppfyllelse.»

Amerika har talentet Las Vegas BEBO er produsert av MGM Resorts International, Syco Entertainment, Fremantle og The Works Entertainment, et datterselskap av Cirque du Soleil Entertainment Group.

Amerika har talentet Las Vegas BEBO ledes av Brian Burke. Det kreative teamet inkluderer også Katy tate (Assisterende direktør), Rodrigo Basurto (koreograf), Joe O’neil (kunstnerisk leder), Noah Mitz (Lysdesigner), Michel berger (Lysdesigner), Scott Chmielewski (videoregissør), Jack Rayner (Musikkveileder / Komponist) og Laury smith (Kostymedesigner).

Amerika har talentet Las Vegas BEBO utført onsdag – søndag kl 19:00 og 21:30 innsiden Luxor teater. Billetter fra $49, pluss gjeldende skatter og avgifter, er i salg frem til 2022 og kan kjøpes på mgmresorts.com, luxor.com og AGTVegasLive.com eller ved å besøke et hvilket som helst MGM Resorts International billettkontor. En eksklusivitet»Amerika har talentet Las Vegas BEBO VIP Meet & Greet-pakke», fra $159, har et møte og hilse med utvalgte rollebesetningsmedlemmer og mer.

Å bekymre Amerika har talentet Las Vegas BEBO sydende spoler og nøkkelkunst, Klikk her.

Se eiendeler, AGT TV-programinnhold og Las Vegas Vis logo kan lastes ned her.

For å se kunstnerens bilder, Klikk her.

Om Luxor hotell og kasino

Et av Strips mest ikoniske hoteller, Luxor-pyramiden inviterer til nysgjerrighet mens interiøret belønner besøkende med både spenning og intriger. Feriestedet tilbyr et bredt utvalg av underholdningsalternativer, inkludert det internasjonale fenomenet Blue Man Group, morsom Carrot Top-komedie, provoserende voksenmagasin FANTASY og det ultimate konkurrerende spill- og underholdningsstedet HyperX Esports Arena. Luxor eies av MGM Resorts International (NYSE: MGM). For mer informasjon og reservasjoner, besøk luxor.com, ring gratis på (877) 386-4658, eller finn oss på Instagram, Facebook og Twitter.

Om Syco Entertainment

det til Simon Cowell Syco underholdning er et uavhengig underholdningsselskap som eier TV-formater som «Got Talent» og «The X Factor». Got Talent er offisielt det mest populære reality-TV-formatet i verden; America’s Got Talent har vært USAs # 1 sommerserie de siste 16 årene; X Factor er det mest populære musikk-tv-formatet i historien, med flere globale stjerner enn noe annet program. Begge disse programmene sendes for tiden i mer enn 180 land og ser over en milliard mennesker hvert år.

Artister oppdaget på TV-formatene hans har solgt over 600 millioner plater og Simon har lansert flere karrierer som superstjerner enn noen annen i historien, inkludert One Direction, Camila Cabello, Leona Lewis, Fifth Harmony, CNCO, Little Mix, Louis Tomlinson, James arthur, Paul Pott, Susan gutt og Grace VanderWaal. Han lanserte også karrierene til internasjonale grupper Il Divo og Westlife.

Om Fremantle

Fremantle er en av de største og mest suksessrike skaperne, produsentene og distributørene av skriptet og uskriptet innhold i verden. Av For varmt til å håndtere det Til Myggkysten, Talentspill Til Shtisel, En bonde vil at en kvinne skal ha talent og en familiefeide til Min geniale venn, har vi laget noen av de mest elskede, mest sette og engasjerende programmene, og nådd internasjonale publikum på flere plattformer.

Vi har et eksepsjonelt internasjonalt nettverk av produksjonsteam, selskaper og etiketter i 26 territorier – Fremantle-familien vår inkluderer UFA (Tyskland), Vill side (Italia), Abot Hameiri (Israel), Miso-film (Danmark, Sverige og Norge), blå sirkel (Nederland), Originalproduksjoner (forente stater) og Easy Tiger (Australia) for bare å sitere noen få.

Vi produserer mer enn 12 700 timer med original programmering, distribuerer mer enn 70 formater og sender mer enn 450 programmer i året over hele verden. Vi distribuerer også over 30 000 timer med innhold i over 180 territorier.

Vi er også en global leder innen digital og merkevareunderholdning med over 480 millioner fans på 1600 sosiale kanaler og over 40 milliarder visninger per år på alle plattformer. Vi er også skaperen av den mest viste Facebook-videoen gjennom tidene, Sankt Riana.

For mer informasjon besøk www.fremantle.com, eller følg oss @FremantleHQ og besøk vår LinkedIn og Facebook sider.

KILDE MGM Resorts

Related Videos

Leave a Comment