Home » Adyen utvider det globale partnerskapet med Afterpay

Adyen utvider det globale partnerskapet med Afterpay

by Siv Jensen

Etterbetaling, kjent som Clearpay i Storbritannia e Europaå utnytte det lokale oppkjøpet av Adyen i nøkkelmarkeder

SYDNEY, 9. mai 2022 / PRNewswire / – Adyen (AMS: ADYEN), den globale finansteknologiplattformen for ledende selskaper, kunngjorde i dag at de har utvidet sitt partnerskap med en av lederne for Buy Now, Pay Later (BNPL), Afterpay Limited (ASX: APT) . Afterpay samarbeider med Adyen for å behandle betalinger i nøkkelmarkeder, inkludert Australia, New Zeland, Canada, Europa, USA og Storbritannia for å støtte selskapets globale vekst og momentum. Adyens globale rekkevidde og fokus på virksomhet som kjøper gir Afterpay kapasiteten den trenger for sin raskt voksende virksomhet.

Adyen og Afterpay startet sitt partnerskap for lokale betalingsmetoder i 2018. Noen selgere i Adyen tilbyr allerede etterbetalingsbetalinger, inkludert MandM Direct, Revolution Beauty og Superdry, mens andre forventes å ankomme online. Etterbetaling, kjent som Clearpay i Storbritannia e Europaer nå tilgjengelig for Adyen-kjøpmenn i Storbritannia, Frankrike, Italia Og Spania.

BNPL-betalingsmetoder fortsetter å få global fart. Globalt, 24 % av forbrukerne har brukt BNPL-tjenester, med høyest bruk innen Sverige, Norge, Mexico, Frankrikede Amerikas forente staterOg Danmark.

«Høytiden 2021 var høytiden for BNPL, med forbrukere som brukte Afterpay for å ansvarlig betale for julegavene sine,» sa han. Zahir Khoja, daglig leder, Global Afterpay-plattform og partnerskap. «Vårt partnerskap med Adyen lar oss tilby en bedre måte å betale på til millioner av kjøpere i flere regioner i verden.»

«Vi er glade for å utvide vårt langvarige partnerskap med Afterpay ytterligere til å inkludere lokale oppkjøp i nøkkelmarkeder. Afterpay er allerede et kjent navn globalt, og vi er stolte av å fortsette å samarbeide, og utnytte både teknologien og innovasjonen vår for å møte behovene av dagens utviklende detaljhandelslandskap, sa han Roelant PrinsKommersiell direktør, Adyen.

Om Adyen
Adyen (AMS: ADYEN) er den foretrukne finansteknologiplattformen for ledende selskaper. Ved å tilby ende-til-ende betalingsmuligheter, datadrevet innsikt og finansielle produkter i én global løsning, hjelper Adyen bedrifter med å realisere ambisjonene sine raskere. Med kontorer over hele verden jobber Adyen med slike som Cotton On Group, Nando’s, Freelancer.com, Kogan.com, Budgy Smuggler, Movember, Showpo, Rodd & Gunn og Jurlique. Partnerskapet med Afterpay, som omtalt i denne oppdateringen, understreker Adyens fortsatte vekst med nåværende og nye selgere gjennom årene.

Om Afterpay Limited
Etterbetaling endrer måten vi betaler på ved å la kunder kjøpe produkter umiddelbart og betale for kjøpene sine i fire avdrag. Tjenesten er helt gratis1 for kunder som betaler i tide, og hjelper folk med å bruke ansvarlig. Pr 31. desember 2021Afterpay tilbys av mer enn 122 000 av verdens favorittforhandlere og mer enn 19 millioner aktive kunder har tatt i bruk tjenesten.2

Etterbetaling er for øyeblikket tilgjengelig i Australia, Canada, New Zeland, de forente stater og Storbritannia, Frankrike, Italia Og Spania, hvor det er kjent som Clearpay. Afterpay er på et oppdrag for å drive en økonomi der alle vinner. Afterpay er et heleid datterselskap av Block, Inc. (NYSE: SQ).1 Forsinkelsesgebyrer kan påløpe. Kvalifikasjonskriterier gjelder. Se afterpay.com for fullstendige vilkår.

2 Data publisert i resultatene av blokk Q4 2021

KILDE Adyen Inc.

Related Videos

Leave a Comment