Home » Activision Blizzard-gründere får lønnsøkning og utvidet ferie

Activision Blizzard-gründere får lønnsøkning og utvidet ferie

by Henrik Ibsen

Å notere: Activision Blizzard er fortsatt under etterforskning av staten California på alvorlige anklager om trakassering.

Merk en annen «W» for Activision Blizzard-arbeidere. En ny runde med tiltak rettet mot å forbedre situasjonen for kontraktsarbeidere har blitt vedtatt, ifølge et Twitter-innlegg av Jessica Gonzalez, senior testanalytiker:

Selv om dette er prisverdige tiltak, spesielt gitt den vanlige «erstattbare» naturen til kontraktsarbeidere (tenk kvalitetssikring), indikerer svar på Gonzalez sitt innlegg at de fortsatt er under sikkerhet. integrert gitt til arbeidere i mange andre deler av verden – eller til og med i USA for de som tilhører en fagforening.

Likevel er det et steg i riktig retning, og et steg som – hvis jeg skal være helt ærlig – er overrasket over at han gjorde det så bra som han gjorde. Som Magicman liker å si, «Administrerende direktører ønsker ikke å tjene mest mulig penger, de vil tjene alle penger. Enhver innrømmelse på denne fronten er nesten mirakuløs og kan åpne døren til andre fordeler nedover veien.

jason vinter

jason vinter, Nyhetsredaktør
Jason Winter er en veteran videospilljournalist, han tar med seg omfattende erfaring til MMOBomb, inkludert to år hos Beckett Media hvor han var redaktør for det ledende videospillmagasinet Massive Online Gamer. Han har også skrevet profesjonelt for flere spillnettsteder.

Valorant erter den nye agenten Chamber, som kommer i episode 3, akt III

Apex Legends Escape Gameplay - First Look OPPDATERT 2021

Epic stenger Fortnite i Kina før ting virkelig starter

Spill gjemsel i Swords Of Legends Online Halloween-innhold og ta del i mer ekstreme raid

Bloodhunt-oppdatering handler om spillerforespørsler, legge til duetter og fikse drap

Related Videos

Leave a Comment