Home » Aaron Ramsdale: Arsenal-keeper starter mot Brentford med David Raya ute av stand til å spille Premier League-kamp | Fotballnyheter

Aaron Ramsdale: Arsenal-keeper starter mot Brentford med David Raya ute av stand til å spille Premier League-kamp | Fotballnyheter

by Roald Amundsen

David Raya kan ikke spille for Arsenal mot moderklubben Brentford lørdag kveld, noe som betyr at Aaron Ramsdale er i kø for sin første Premier League-utflukt siden 3. september; følg Brentford vs Arsenal på Sky Sports sin liveblogg på lørdag; avspark klokken 17.30, se gratis høydepunkter etter fulltid


18.46, Storbritannia, tirsdag 21. november 2023

Aaron Ramsdale er i kø for å returnere til Arsenals Premier League-startoppstilling på lørdag, med David Raya som ikke er kvalifisert til å møte moderklubben Brentford.

Raya har startet hver Premier League- og Champions League-kamp for Gunners siden landskamppausen i september, og har overtatt Ramsdale som Arsenals nummer én keeper.

Raya er på lån fra Brentford – med sikte på å gjøre den midlertidige avtalen permanent neste sommer for 30 millioner pund – og Premier League-regler sier at lånespillere ikke kan spille mot sine moderklubber.

Som et resultat vil spanjolen være utilgjengelig for Arsenal denne helgen, noe som betyr at Ramsdale kan få sin sjanse til å starte mellom stengene igjen i Premier League for Gunners lørdag kveld.

Den estiske målvakten Karl Hein, som kun har spilt én konkurransekamp for Arsenal, er den eneste andre førstelagsmålvakten som er tilgjengelig for Arteta.

Ramsdale har bare spilt to ganger for Arsenal siden hans siste Premier League-uttak 3. september, en 3-2 seier over Manchester United – begge kom i Carabao Cup.

En av disse kampene var tilfeldigvis en tur til Brentford, med Ramsdale som imponerte med en rekke redninger i 1-0-seieren. Den andre kampen så den engelske landslagsmannen innrømme tre i Carabao Cup-nederlaget i fjerde runde mot West Ham 1. november.

Ramsdales far: Måten Aaron ble forlatt på var feil

Aaron Ramsdales far, Nick Ramsdale, deler tankene sine om sønnens nåværende situasjon i Arsenal på Highbury Squad-podcasten.

Forrige uke kritiserte Ramsdales far Nick måten Arteta forlot sønnen sin i september, og sa at den engelske keeperen ikke hadde noen anelse om at han ville bli erstattet som førstevalg da Raya ankom Nord-London i august.

I et intervju med Highbury-teamet podcastersom inkluderte bidrag fra den tidligere Arsenal-spissen Kevin Campbell, sa Ramsdale Senior: «Vi hadde ikke peiling. Jeg hadde ikke peiling, familien vår hadde ikke peiling, Aaron hadde ikke peiling. ide om å være vil ikke fortsette å spille, og plutselig ble det ikke lenger spilt.

«Du må bare se på det personlig og jeg sier nok for mye, men: Aaron blir cupkeeper og David Raya blir hovedmann med mindre noe skjer, en skade eller en utvisning. Og Aaron må leve. med det, og der bor han sammen selv om ingen fortalte ham det.

«Lag utvikler seg hele tiden, ingen vil være der for alltid. David Raya har ikke hugget ned noen trær så langt, la oss si at han ikke vil gjøre det. Selv om måten det ble gjort på, i mine øyne, var feil.

«Aaron har mistet det smilet. Og det er vanskelig å se ham der. Vi fortsetter å si, «du må fortsette å smile». Og akkurat nå har vi ikke det smilet i ham.

The Telegraphs Jason Burt sier Aaron Ramsdales kommentarer om sønnens behandling i Arsenal er lite hjelpsomme for målvakten.

«David Raya er en fantastisk keeper, og det er ikke hans feil. Han kom akkurat som keeper. Det er akkurat som da Aaron kom inn og Bernd Leno var der. Aaron sier Raya er en herlig fyr og jobber hardt med ham. Aaron ser etter hjelpe så mye som mulig for å finne seg til rette med laget, kanskje det ble gjort slik, uten å vite årsaken.

«Mitt eneste problem er at da jeg snakket med Mr Arteta på telefonen før han signerte Aaron, sa han at han ville ha Aaron. Men nå er David Raya tilbake på markedet og han hadde David Raya.

På spørsmål om hva Rayas ankomst betyr for sønnens fremtid i Arsenal, la Ramsdales far til: «Jeg vet ikke. Aaron har nettopp signert en ny tre- eller fireårskontrakt med opsjon på 12 måneder.

«Dette er ærlig talt sannferdig, jeg spinner ikke handlingen. Dette er rent mitt: hvorfor vil du forlenge kontrakten til en keeper eller en spiller og deretter to eller tre måneder senere [make a move on someone else]?»

Følg Brentford vs Arsenal på Sky Sports digitale plattformer via livebloggen på lørdag; avspark kl 17.30. Se gratis høydepunkter etter full tid

Related Videos

Leave a Comment