Home » 90° + 9°! Kuntz gråter etter seieren til Tyrkia – Holland med en løpsk seier

90° + 9°! Kuntz gråter etter seieren til Tyrkia – Holland med en løpsk seier

by Russell Crowe

Tyrkia beholder sin sjanse til å delta i verdensmesterskapet i Qatar i 2022. Men til tross for en seier er Stefan Kuntz» lag fortsatt bare på tredjeplass i gruppen. Mandag resultatene av VM-kvalifiseringen.

Bildeserie med 16 bilder

Med sin første seier som fotballsjef for det tyrkiske landslaget, bevarte Stefan Kuntz den lille sjansen til å delta i verdenscupen. Og la gleden løpe løpsk etter sluttsignalet.

TV-opptak viser hvordan den tidligere tyske U21-EM-treneren krysser banen etter sluttsignal og ni minutter med skadetid, gjentatte ganger tar pauser og hviler – og ikke klarer å holde tilbake gledestårene.

I siste sekund sikret Tyrkia seg 2-1 i Latvia. På vei til finaleturneringen i Qatar i 2022 ligger Tyrkia fortsatt bare på tredjeplass bak Nederland (6-0 mot Gibraltar) og Norge (2-0) mot Montenegro.

Tre dager etter sin 1-1-debut mot Norge, var Kuntz i utgangspunktet heldig at laget hans ikke ble etterlatt av Antonijs Cernoordijs (7.). Tyrkerne tok deretter kontroll, men Merih Demiral scoret selvmål (70.). Den tidligere Bundesliga-proffen Serdar Dursun (75.) og Burak Yilmaz med en straffe (90. + 9.) provoserte gjennombruddet.

To seire mot Gibraltar og Montenegro i november er obligatorisk for VM-billetten: Tyrkia har 15 poeng, Norge (17) på sluttspillets andreplass må tape en av sine siste kamper. Lederne Nederland (19) er nesten ferdige.

Nederland lot ingenting å ønske mot fotballdvergen Gibraltar. Virgil van Dijk (9.) og Memphis Depay (21 ° / 45 ° +3, håndstraff) satte laget til trener Louis van Gaal på sporet i pausen. Dortmunds Denzel Dumfries (48.), Arnaut Danjuma (75.) og Donyell Malen (86.) sørget for et verdig resultat.

Viktig seier for russerne

Det har skjedd en endring på toppen av tabellen i gruppe H. Russland gikk forbi Kroatia. Russerne vant 2:1 (2:1) i Slovenia og Kroatia fikk ikke mer enn 2:2 (1:2) hjemme mot Slovakia, selv om Andrej Kramaric fra TSG 1899 Hoffenheim kom inn på 1: han hadde slått 1 (25) °). Kypros og Malta hadde allerede skilt 2-2 (1-0).

Belgia stoppet, Wales fortsatt tredje

Gruppe E-leder Belgia var fortsatt på banen i Nations League søndag og ble derfor igjen satt på sidelinjen. Bak dem er Wales i en god startposisjon takket være en 1-0 (1-0) seier i Estland. Waliserne ligger fortsatt på tredjeplass. Men Tsjekkia, først bak Belgia, har også elleve poeng på kontoen, men spilte også en annen kamp. For tsjekkerne scoret Patrick Schick fra Bundesliga-klubben Bayer 04 Leverkusen 2-0 (1-0) i Hviterussland.

Romania med gode sjanser til sluttspill i VM

I den tyske gruppen hadde Romania sjansen til å spille sluttspillet for verdensmesterskapet i 2022 i Qatar. Tre dager etter 2-1-tapet mot Tyskland i Hamburg vant laget 1-0 (1-0) mot Armenia i Bucuresti mandag. Alexandru Mitrita (26.) scoret det avgjørende målet med en heading fra et hjørnespark.

Takket være suksessen tok Romania ikke bare hevn for 2:3 nederlaget i første etappe, men forbedret seg også med 13 poeng til andreplassen i gruppe J. Trener Mirel Radois lag fikk fordel 0:4 (0:0) – Nord Makedonia tapte mot Tyskland, som kvalifiserte seg tidlig for Qatar. I likhet med Armenia er Nord-Makedonia tolv poeng foran sine to siste gruppekamper.

I den tredje kampen i gruppen, som ikke lenger var avgjørende for deltakelse i verdenscupen, vant Island 4:0 (2:0) mot den nedre gruppen Liechtenstein.

Related Videos

Leave a Comment