Home » 6 å vite – dagens topphistorier – NBC 6 Sør-Florida

6 å vite – dagens topphistorier – NBC 6 Sør-Florida

by Ashley Olsen

Her er en titt på de seks historiene du trenger å vite for 20. november 2023.

En annen kongressdelegasjon forventes å besøke Marjory Stoneman Douglas High School på mandag for å være vitne til grusomhetene ved masseskytingen i 2018.

Når den todelte gruppen går inn i 1200-bygningen, håper foreldrene i Parkland at det vil bringe endringer i skolesikkerheten som kongressen kan bli enige om, uavhengig av partitilhørighet.

Parkland-faren Max Schacter kom på ideen om at lovgivere skulle besøke åsteder på campus. Søndag delte han et innlegg på X, der han sa at det siste besøket ville bli en «hard dag».


En mann er død og en annen kjemper for livet etter en skyting i det nordvestlige Miami-Dade i helgen.

Politiet fikk melding om skyting ved Nordvest 143rd Gate og 16th Rett.

Da betjentene ankom, fant de angivelig en mann død og fraktet en annen til Jackson Memorial Hospital i kritisk tilstand.

Liket av det avdøde offeret ble sett ved siden av en SUV parkert i en innkjørsel. Det var flere kulehull i SUV-en.

Politiet sier at de to ofrene og de to pågrepne kan ha kjent hverandre, men var usikre på forholdet deres.

En mistenkt står nå overfor en annengrads siktelse for drap.


Rosalynn Carter, kone til den tidligere amerikanske presidenten Jimmy Carter i 77 år, døde søndag i en alder av 96 med familien ved sin side.

Carter led av demens, avslørte familien hennes i mai 2023. Carter Center kunngjorde at hun døde hjemme hos henne og hennes mangeårige ektemann i Plains, Georgia, den lille byen der de begge ble født.

Jimmy Carter, som fylte 99 år 1. oktober, er fortsatt under hospice hjemme. Han er den lengstsittende presidenten av 45 menn som har hatt stillingen.

Rosalynn Carter tjente som førstedame fra 1977 til 1981, og forble en talsmann for helsehjelp, mental helse og viktigheten av familieomsorgspersoner lenge etter at hun forlot Det hvite hus.


President Joe Biden's approval rating has fallen to 40% - the lowest level of his presidency- an new NBC News poll found.

Tallene viser at de fleste velgere, inkludert unge mennesker, misliker hans håndtering av utenrikspolitikken og krigen mellom Israel og Hamas.


Dusinvis av mennesker samlet seg til en trommesirkel i South Pointe Park i Miami Beach søndag, til tross for et nytt forbud som trer i kraft som forbyr opptredener i parken.

Arrangementet forble fredelig mens medlemmer av samfunnet danset og sang, men noen holdt skilt for å protestere mot det nye forbudet.

Dusinvis av Miami Beach-politifolk var til stede i parken for å håndheve det nye forbudet.

Trommesirkelen trekker vanligvis hundrevis av mennesker til parken hver søndag. Foruten musikk er det også dans, yoga og annen improvisert underholdning som aktivister sier har vært en tradisjon i 10 år.

Trommesirkelen ble satt i fare tidligere i år da bykommissærer sa at de mottok en rekke klager på støy fra folk som bor i nærheten, men medlemmer av samfunnet sier at forbudet krenker deres rettigheter.


Delfinene har gjort det igjen!

The Wings tok nok en hjemmeseier, denne gangen beseiret Las Vegas Raiders.

Jalen Ramsey fanget en avskjærende avskjæring for å hjelpe til med å kvele Las Vegas» comeback i fjerde kvartal, og Miami Dolphins overvant tre turnovers for å holde Raiders 20-13 på søndag.

Ramsey, som også snappet opp Aidan O’Connell tidligere i kampen, fanget en pasning i målsonen beregnet på Tre Tucker med 22 sekunder igjen, og avsluttet en sjelden kamp der Miamis forsvar utspilte angrepet hans.

Related Videos

Leave a Comment