Home » 15 mål på 21 ligakamper, har Samuel Adegbenro gjort nok for å oppnå kultheltestatus i Sverige?

15 mål på 21 ligakamper, har Samuel Adegbenro gjort nok for å oppnå kultheltestatus i Sverige?

by Russell Crowe

Siden når Adegbenro kom til IFK Norrrkoping i løpet av det siste overgangsvinduet fra den norske seriegiganten Rosenborg, har han bevist for mange at han er en kraft å regne med når det kommer til målscoring.

Den raske og dyktige spilleren har vært en stor drivkraft denne sesongen for Norrrköping og har kunnet registrere navnet sitt i hjertene til klubbens fans, etter hans fremragende prestasjoner uke etter uke i ligaen.

Adegbenro scoret torsdag sitt 15. ligamål med en akrobatisk avslutning, da han koblet et innlegg fra Ishaq Abdulrazak, i den 25 uker gamle ligaen, mot Mjallby på Nya Parken Stadium, da han hentet et poeng for laget sitt, før han ble byttet ut Cristoforo Telo på 77′ av spillet.

Denne sesongen vil absolutt bli Adegbenros beste i Europa, da han reiste ut av Nigeria i 2015, for å slutte seg til Viking of Norway, før han flyttet til Rosenborg, hvor han klarte å score 25 mål for begge klubber på 116 offisielle kamper.

25-åringen venstrehendte, for tiden Sveriges Allvenskan-toppscorer med 15 mål, foran Victor Kaj Edvardsen Degerfors, som har scoret 13 mål på 24 ligakamper, kan stå frem som den nye scoringskongen i Sverige hvis han klarer å beholde den gode formen, under scoring til slutten av sesongen.

Med fem ligakamper igjen for å avslutte den svenske toppsesongen 2021/22, Samuel Adegbenro den som er favoritten til å vinne toppscorerprisen kan også få kultheltestatus for lagkameratene, som er åtte poeng bak lederne, FF Malmo.

Olawale Quadry er en massekommunikasjonsutdannet, kreativ og erfaren forfatter med åtte års erfaring og dyp kunnskap om nigeriansk sport. Tidligere har han skrevet for SL10, Sør-Afrika, TribaI Football og Opera News. Følg ham på Twitter @QualityQuadry

Pulsbidragsytere er et initiativ for å synliggjøre flere journalistiske stemmer. Pulsbidragsytere representerer ikke Pulse og bidrar på egne vegne.

Related Videos

Leave a Comment