Home » Tyskland – Norge: Sen sjokk – DHB-laget taper en vanvittig kamp

Tyskland – Norge: Sen sjokk – DHB-laget taper en vanvittig kamp

by Russell Crowe

Kvartfinalen er sikker, men det er ikke motstanderen ennå. Derfor avgjør Tyskland – Norge mandag (23. januar kl. 20.30) hvem som skal spille mot Spania eller Frankrike i neste runde.

Avgjørelsen ble tatt allerede før Tyskland og Norge ble involvert. Kampens taper møter rekordholderen til Frankrike. Men vinneren har også en tung oppgave foran seg.

Tyskland – Norge i live ticker

Går Tyskland til kvartfinalen som leder eller nummer to og dermed mot Frankrike? Ved håndball-VM 2023 forventer DHB-laget en cracker på den ene eller andre måten. Du kan få all spillinformasjon her i vår live ticker!

Tyskland – Norge 26:28 (16:18)

+++ Oppdater live ticker +++

SLUTT! Norge vinner en absolutt førsteklasses kamp, ​​men Tyskland er glade for å gå videre. Nå er det mot verdensmesterne i ’01, ’09, ’11, ’15 og ’17: Frankrike. I overmorgen, det er alt.

58.: Norge rykker unna i en enkelt pasning. Tre treff på rad – dette kan bety DHBs første tap.

51.: DHB-teamet er der i krisetider! Kampens første ledelse ni minutter før slutt.

42.: Keeperne dominerer starten av andre omgang. Wolff og hans kollega Bergerud viser non-stop vanvittige parader.

33.: Vi fortsetter til Katowice. Norge fikk en bedre start på andreomgangen, og falt til tre.

Å ødelegge! Flott spill, mange mål, høyt tempo. Dette spillet er veldig morsomt og jeg er glad for å fortsette slik.

28: Pausen tok sin fulle effekt. Gislasons sidekamp takket være keeper Wolffs vanvittige redninger og utligner selv nå.

22: Tyskland sliter og har den siste tiden gått glipp av flere sjanser. Norge tre borte – Alfred Gislason tar første pause.

11.: Tyskland måtte ta igjen litt, men kommer nå tilbake på ett poeng. Knorr, som kan fortsette etter skade, utmerker seg nok en gang i startfasen.

5.: sjokk etter noen minutter. Bakbanestjernen Juri Knorr blir truffet hardt i ansiktet av motstanderen under et norsk angrep og forblir omtumlet. Han trenger behandling, innrømmer nordmannen to minutter.

1. minutt: Her er vi! Norge først på ballen og i ledelsen etter tålmodig spill. Tyskland utligner med en kontring.

20:25: Gladiatorene løper inn i rommet. Duellen mellom to lag som har vunnet alt så langt. For det første kommer denne serien til å rive i stykker i dag.

19:30: Det starter om en time. Tyskland vil møte den mest fysisk sterke motstanderen i turneringen så langt. «De er spillere, det er mer fysisk nå,» advarer ekspert Dominik Klein og spår en defensiv kamp.

18:18: Fortsatt gode to timer før dagens kampstart. Kan Black-Red-Gold fortsette sin kurs og forbli uten tap?

14:27: Norge er allerede foran kveldens kamp. «Tyskland er et topplag og en av favorittene», forklarte den norske superstjernen Sander Sagosen før kampen.

11:14: Norge mestret generalprøven mot Tyskland med glans. Qatar, som slo DHB-utvalget i sin åpningskamp, ​​ble slått 30:17 av skandinavene.

08:41: For å gjøre dette, må nederlag unngås. Uavgjort vil gi Tyskland førsteplassen. Å unngå en tidlig duell med Frankrike bør være målet.

Mandag, 06:55: Hei til siste kamp i hovedrunden i dette håndball-VM. Vinner Tyskland gruppen?

22:28: Nå er det fikset! Frankrike slo Spania 28-26 i en veldig spennende kamp for å møte den andre i denne gruppen. Betyr: Vinner Tyskland gruppen, møter du Spania i kvartfinalen.

21:53: Sist gang de to lagene møttes var i fjor i EM. Den gang vant nordmennene klart i gruppespillet med 28:23 mot Tyskland. Balansen mellom de to lagene er alltid balansert. I 13 dueller ble det fem seire hver, tre kamper endte uavgjort.

20:43: Norge, som i likhet med DHB-laget fortsatt er ubeseiret, viser stor respekt for spillet.Tyskland er et topplag og en av favorittene, sa den norske stjernen Sander Sagosen.

19:15: Et enestående møte venter på DHB-teamet. Med seier eller uavgjort mot Norge går Tyskland videre til kvartfinalen som gruppevinnere i hovedrunden.

Flere nyheter til deg:

18:01: Hei og velkommen til den tredje og siste kampen i hovedrunden til det tyske håndballlandslaget i VM 2023 i Polen og Sverige. Avspark er klokken 20.30 mot Norge.