Home » Norges CAPSIZE ropar i skrekkshow under OL-scullerkonkurransen

Norges CAPSIZE ropar i skrekkshow under OL-scullerkonkurransen

by Henrik Ibsen

Et norsk ropars medaljehåp ble knust etter kantringen da de var nummer to 500 meter fra mål.

Kristoffer Brun og Are Weierholt Strandli – bronsevinnere ved OL i Rio 2016 – stilte i en av semifinalene i lettvektsparet for menn.

Brun og Strandli måtte få hjelp av redningsmennKreditt: GETTY IMAGES

Begge mennene var medaljehåper etter å ha overgått konkurransen og komfortabelt vunnet kvalifiseringen på lørdag.

Brun og Strandli var 1500 meter unna løpet og på vei til å gå videre til finalen da katastrofen inntraff.

TV-kameraer fanget paret som krasjet og veltet, noe kommentatorer kalte «hjerteskjærende».

Den norske duoen måtte henge på båten sin til de ble hjulpet av redningsmenn.

Brun og Strandli kom seg til slutt tilbake i båten og fullførte løpet på 12:16:25 – dobbelt så lang tid det tok for de tyske vinnerne.

SPESIALINNSATS – KREV 180 £ GRATIS INNSATS FOR DE OLYMPISKE SPILLENE

Dream Team 2021/22

SPILL DREAM TEAM FOR SESONGEN 2021/22!

• £ 100 000 i premier som kan vinnes
  • Budsjett 50 millioner pund for å bygge din beste XI
  • Spill i miniligaer mot vennene dine, kollegene osv.
  • Klikk her for å spille GRATIS
  • Dream Team-appen er tilgjengelig på Apple Store og Google Play Store

Med medaljehåpet nå over, tar de veien til morgendagens B-finale.

Irland har en reell sjanse til å vinne gull i morgendagens finale, med duoen Paul O’Donovan og Fintan McCarthy som leder an i semifinalen.

O’Donovan og McCarthy klokket 6:05:33, og løp raskere enn tyskeren.

?? TOKYO OLYMPICS LIVE: Alle spillnyhetene med livebloggen vår

?? HVA ER IDAG? De beste sporene å se under OL og til tider i Storbritannia for favorittstjernene dine