Home » League of Nations: Etterforskning av Ronaldo

League of Nations: Etterforskning av Ronaldo

by Edvard Munch

Sevilla (AP) – Sportslig sett har han ikke spilt mye av en rolle denne gangen, men har likevel kretset mye rundt Cristiano Ronaldo i Portugal. Sportsavisen «A Bola» startet til og med etterforskning kort tid etter 1-1 (0-1) mot Spania.

Tenoren: Hvis det var rettferdig at den 37 år gamle superstjernen i utgangspunktet bare satt på benken. Selvfølgelig har Ronaldos erstatter i landet til 2016-europamesteren i fotball utløst diskusjon. Showet tilhørte andre ved starten av den nye Nations League-sesongen.

For eksempel Ricardo Horta, fortsatt stort sett ukjent, som scoret utligningen så viktig for Portugal i det 82. minutt. Eller spanjolen Álvaro Morata, som ga landet sitt ledelsen i det 26. minutt. Men noen Bundesliga-proffer strålte også torsdag kveld.

Hvem ellers? «Serbia presset på og hadde store sjanser. Men Norge har Erling Braut Haaland,» skriver Aftenposten om stjernespissen. Med sin scoring sikret 21-åringen 1-0-seieren over serberne. «Vi er helt avhengige av ham,» sa midtbanespiller Stefan Strandberg senere.

Med sin scoring fra straffemerket satte Emil Forsberg (39.) Sverige på seierstien i Slovenia. Dejan Kulusevski (88.) kom sent til sluttresultatet. Ifølge den svenske avisen «Aftonbladet» har Forsberg nå omgjort 28 av 31 straffer i sin profesjonelle karriere. RB Leipzig-spissen vet ikke hvorfor han er så god fra poenget. «Jeg har egentlig ingen forklaring på det,» sa 30-åringen. «Jeg er veldig trygg på at jeg kan score mål.»