Home » Australiere i utlandet: Rogic, Sainsbury og Arzani slår alle mens McGree spiller

by Ashley Olsen

En håndfull Socceroos produserte glitrende skjermer over hele Europa under en stor helg med australsk action i utlandet!

Se vår oppsummering av all handlingen i spilleren ovenfor og les videre for å se nøyaktig hva våre fotballspillere har drevet med de siste dagene.

fra Belgia, Trent Sainsbury var solid i forsvaret før han hentet inn et samleobjekt på angrep i et brennende møte der KV Kortrijk og Leuven begge ble redusert til ti mann.

Kortrijk ville komme unna med en 2-1-seier, den australske forsvarsspilleren åpnet scoringen på 63e minutt etter å ha plukket opp ballen halvveis og begitt seg ut på et labyrintløp før du setter den inn i nederste hjørne.

Flytt til Skottland, der for andre uke på rad Tom rogisk gjorde det igjen.

Mannen som Celtic-fansen kjærlig kalle «The Wizard of Oz» meldte seg på Ange Postecoglous side i første omgang, og vant en godt gjennomarbeidet dødball for å score det eneste målet i Hoops» 1-0-seier over Motherwell.

Rogics lilla lapp etter at han kom tilbake fra skade, setter ting rett foran neste ukes enorme ligacupfinale mot Martin Boyles Hibernian.

Tilbake i Belgia, Daniel Arzani scoret sitt første mål for året for Lommel SK, og scoret et første mål mot Royal Excel Mouscron.

Dessverre klarte ikke laget hans å fortsette og få et resultat, og til slutt falt til 2-1 tap.

I mellomtiden, i Championship, var Riley McGree sentral i Birminghams 2-2 uavgjort mot Cardiff City, og produserte begge assistene før han slapp inn en hjerteskjærende utligning i det 91. minutt.

Socceroos-midtbanespilleren scoret mål for Troy Deeney og Ivan Sunjic i første omgang, og ga ham en fremragende Fotmob-rating på 9,0, høyere enn noen annen spiller på banen.

Å bli i England, hvor McGree ikke var den eneste Socceroo som ble offer for en utligning i det 91. minutt, med Callum Elders Hull City slapp sent inn i en 2-2 hjemmekamp mot Bristol City.

I et annet ligamøte, midtbanespilleren Kenny Dougall var en ubrukt erstatning for Blackpool i deres 1-0-tap mot County Derby.

Passasje i Skottland, hvor Martin gutt spilte 90 minutter i en meget konkurransedyktig 1-1 uavgjort med St Mirren, en kamp som fikk åtte gule kort.

I den tyske andredivisjonen, Jackson Irvine spilte 90 minutter for FC St. Pauli i uavgjort 1-1 med Düsseldorf.

Jackson Irvine

Darmstadt, som nummer to, vant kampen, og reduserte St. Paulis ledelse på toppen av rangstigen til fire poeng.

Det har vært et sendrama for Aziz Behich i Tyrkia, da han gjorde en fullstendig endring da Giresunspor så seiersrekka deres ta slutt etter å ha sluppet inn et mål i det 93. minutt og ga Adana Demirspor en 1-0-seier.

Jimmy jeggo Så også hans side tape med svakere margin, og spilte 82 minutter i Aris FCs 1-0-tap mot Olympiacos i Hellas.

Gianni Stensness nøt nok en seier med Viking i Norge, og startet med 2-0-seieren over Tromsø.

I Midtøsten, Ryan Mcgowan spilte et 1-0-tap for Kuwait SC mot Al-Salmiya, i fjerde runde av den nye Kuwaiti Premier League.

I Italia, Fran karacic«s Brescia fortsetter sin reklamekampanje, og slo SPAL 2-0 – med Socceroos-forsvareren utpekt på benken.