Home » Skadenyheter fra Arsenal: Nøkkelspiller halter foran journalister etter uavgjort mot Manchester City

by Roald Amundsen

Arsenal-keeper David Raya ble sett haltende foran journalister i mixed zone etter Gunners» 2-2-uavgjort mot Manchester City i Premier League.

Arsenal dørvakt Davide Raggio ble sett haltende forbi reportere i mixed zone etter at Gunners uavgjort 2-2 med City of Manchester i Premier League.

29-åringen var nok en gang en av stjernene i Arsenals show på Etihad, til tross for at han ikke klarte å forhindre det Erling Haaland scoret sitt 100. mål for Premier League-mesterne tidlig i kampen.

Raya ble senere vitne til det Riccardo Calafioridet er en fantastisk og Gabriele Magalhaes«s heading snudde kampen i lagets favør, og var medvirkende til gjestenes konsekvente defensive innsats i andre omgang.

Den tidligere Brentford-spilleren gjorde flere nøkkelredninger før motstanden hans til slutt ble brutt av Giovanni Pietre i det åttende minuttet av overtid, da Arsenal, redusert til 10 mann, ble nektet sin første seier på Etihad siden januar 2015.

Før Stones» dramatiske utligning, Citys siste uavgjort i Premier League, var Raya en av få Arsenal-spillere som ble felt på forskjellige tidspunkt i andre omgang, en taktikk som gjorde hjemmelaget rasende. Mikel ArtetaMennene gjorde sitt beste for å opprettholde sin slanke fordel.

Raya sett haltende i mixed zone etter uavgjort med City

Den spanske landslagsspilleren klarte å se kampen til slutt, men etter uavgjort firemål ble han sett gå forsiktig forbi media i mixed zone da han forlot stadion.

Raya hadde en bandasje på høyre kne og avslo høflig intervjuforespørsler mens han trasket blant journalister, og ga Arteta en ny utidig bekymring i en hektisk periode.

Arsenal-sjefen var allerede uten Mikel Merino, Martin Odegaard, Tomiyasu og teamet hans, Oleksandr Zinchenko OG Min venn Kieran Tierney for sammenstøtet med Pep Guardiolaog Raya var en av få spillere som fikk nye slag i Manchester.

Målscoreren Calafiori, forfatter av en oppsiktsvekkende utligning på sin debut i Premier League, måtte trekke seg i andre omgang på grunn av et personlig problem, mens Jurrien tømmer han så ut til å ha krampe selv mot slutten.

I tillegg til bekymringene til Raya, Calafiori og Timber, tapte Arsenal Leandro Trossard til to forseelser som kan straffes med en advarsel (den andre for å sparke bort ballen), noe som betyr at belgieren er suspendert for denne ukens EFL Cup tredje runde uavgjort mot Bolton Wanderers.

Kan Raya bli erstattet av en tenåring mot Bolton?

© Bilde

Arteta nevnte ikke noen spesifikk skade for Raya på sin pressekonferanse etter kampen, noe som tyder på at spanjolens problem ikke vil være alvorlig nok til å holde ham utenfor helgens Premier League-oppgjør mot Leicester City.

Arsenal har imidlertid bare til onsdag på seg til å komme seg til kampen mot Bolton, hvor Raya trolig måtte hvile uansett, men erstatteren hans Neto vil ikke kunne ta banen fordi han spilte for Bournemouth i nederlaget mot West Ham United. .

Med Raya potensielt ute av spill og Neto som sliter i cupen, sommersignering Tommy Setford ville være neste på listen, men den nye sommersigneringen fra Ajax har ikke vært involvert i noen av førstelaget eller ungdomsoppsettene nylig, noe som tyder på et mulig skadeproblem.

I stedet født i 2008 Målvakt Jack har blitt kalt opp til Arsenals Champions League-kamp mot Atalanta BC og 16-åringen kan derfor konkurrere med en uventet cupdebut mot Bolton.

Alternativt kunne Arteta velge mellom tre 18-åringer Alexei Rojas, Lucas Nigaard ELLER Brian Okonkwosistnevnte er den yngre broren til det tidligere Arsenal-akademiproduktet og nåværende Wrexham nummer én Arthur Okonkwo.

ID:553625:1false2false3false:QQ:: fra databasens skrivebord :LenBod:collect7039:Ingen informasjon om dataanalyse